DOLAR 32,1802
EURO 34,9807
ALTIN 2.500,61
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C

Okan Buruk, maç sonu “Acele” diyerek istediği transferleri bir bir sırıladı

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. “ASIL HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK” Mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk, “Kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda ilk amacımız …

30.01.2024
A+
A-

Süper Lig devi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

“ASIL HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK”

Mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk, “Kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda ilk amacımız bu. Bunun için çok fazla çaba harcıyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Sonunda kazandık. O yüzden mutluyum. Oyuncularıma ve seyircimize teşekkür ederim. Onlar da çok büyük destek verdi. Onlarla birlikte bu yolda rekorlar kırılıyor. Bütün camia olarak bu rekorları kırıyoruz. asıl hedefimiz şampiyon olmak. Bu yolda çok önemli bir galibiyet aldık. Bu maçlar bize şampiyonluğu getirebilecek maçlar. Galatasaray tarihinde en çok ceza sahasına girilen maçmış. 4 direk gördüm, bir tane daha var diyorlar” dedi.

“ACİL BEK LAZIM”

Takıma yapılacak takviyeler hakkında da konuşan deneyimli antrenör, “Acele bir sağ bek, bir sol bek istiyorum. Başkanımızla da konuştuk. Erden bey zaten uğraşıyor. Yönetimimiz bize destek veriyor. Cuma gününe kadar hızlı bir şekilde bir sağ bek, bir sol bek transferi yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.