DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Okan Bayülgen hedefine üç ünlü kadını koydu!

02.11.2022
A+
A-

Son dönemde sosyal medyayla ilgili sık sık sert ifadeler kullanan hatta fenomenleri ‘çöp’ olarak tanımlayan Okan Bayülgen’in dilinde bu kez magazin dünyasının üç ünlü ismi vardı. 

Sivri diliyle sık sık polemiklerin fitilini ateşleyen ünlü şovmenin son cümleleri ise yenilir yutulur cinsten değil!

Sözlerine “Kendilerine çok saygı duyduğum için bu kişilerin isimlerin söylemiyorum” diyerek başlayan Okan Bayülgen, TV programında ekrana önce Melis Sezen’in evde dans ederken çekip Instagram’da paylaştığı videosunu getirdi.

“Ambulans çağırmadan hemen öncesi” diyen Bayülgen, ardından Demet Özdemir’in yine evde dans ederken çekip paylaştığı videoyu yayınlayıp ardından şu ifadeleri kullandı: “Bu nedir ya! Menajerler mi tavsiye ediyor? ‘Mutlaka her sabah kalkar kalkmaz bir dans videosu koy’ diye. Sen yıllarca gazetecilerden kaçtın, ‘Hayır hayır çekmeyin’ diyerek. Şimdi herkes ‘Banyodan çıktım, nasılım?’ diye fotoğraflar koyuyor. Bir teşhircilik. Bana ne senin dansından! Bu bir dans değil, bu bir gösteri.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.