DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Ognjenovic: “Hiçbir kulüpte altyapıya bu dek bedel veren bir kulüp görmedim”

24.04.2020
A+
A-

VakıfBank altyapı antrenörleri, evde kalan altyapı sporcularıyla her gün online olarak görüşüyor ve antrenman programları uyguluyor. Bu görüşmelere VakıfBank A Takım sporcuları tecrübelerini adapte etmek üzere konuk oluyor. Altyapı sporcularının ikinci konuğu olan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı’nın Sırp pasörü Maja Ognjenovic, “Oynadığım öteki kulüplerin de altyapıları vardı. Fakat hiçbir kulüpte altyapıya bu değin değer veren bir kulüp görmedim. Bu kulübün altyapısında oynadığınız için çok şanslısınız çünkü burada harika bir imkanınız var. hemen hepimiz zorlu ve öbür bir süreçten geçiyoruz. Eminim fakat sizlerin hayalleri vardı. Bunlar yalnızca bir zaman bekleyecek. Sağlıklı beslenin ve idmanlarınıza devam edin” dedi.

“Kariyerimin başından bu yana hiçbir zaman vazgeçmedim”

Sporculardan gelen soruları cevaplayan VakıfBank’ın Sırp pasörü, “Böyle bir buluşmada sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Kariyerimde birincil defa böyle bir organizasyona katılıyorum. Küçükken herkesin beğendiği ve misal aldığı oyuncular olurdu. Lakin benim fazla fazla örnek aldığım oyuncu yoktu. Fakat oynama stilini sevdiğim pasörler vardı. Küçükken tekrar tekrar kendi tarzım olması için çabaladım. Bence her pasörün kendi tarzı olmalıdır. Benden dört yaş büyük bir ablam, okulda voleybol takımında oynuyordu. Onunla beraber voleybola başladığımda sekiz yaşındaydım. O yaşlarda voleybolun benim mesleğim olacağını hissettim. Her profesyonel oyuncunun her dönem iniş ve çıkışları oluyor. Bazı zorlama zamanlarda pes etmeyi düşünebiliyorsun. Ama ben kariyerimin başından bu yandan hiçbir vakit vazgeçmedim. Şüphesiz bazen düştüğüm oldu ama hep kendi yolumda devam ettim” dedi.

“Kariyerimiz boyunca öğrenmeye devam ediyoruz”

VakıfBank altyapısında oynamanın bir baht olduğunu dile getiren Ognjenovic, “Oynadığım öteki kulüplerin de altyapıları vardı. Lakin hiçbir kulüpte altyapıya bu dek değer veren bir kulüp görmedim. Bu kulübün altyapısında oynadığınız için çok şanslısınız çünkü burada hepimize harika imkanlar sunulmuş durumda. Bizler tüm kariyerimiz her tarafında öğrenmeye devam ediyoruz. Voleybolda dahil hiçbir spor dalındaki bir sporcu, ‘Ben her zaman en iyisini yapıyorum’ diyemez. Bu zihin bir sporcu için iyi değildir. ‘Her şeyi mükemmel yapıyorum’ dememeniz gerekli. hemen hepimiz engebeli ve değişik bir süreçten geçiyoruz. Eminim ancak sizlerin hayalleri vardı. Benim ve takımın da şampiyon olma gerçek dışı var. Bunlar yalnızca bir süre bekliyor. Bu süreçte dinç kalmaya dikkat etmeliyiz. Sağlıklı beslenin ve antrenmanlarınıza devam edin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.