DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ofiste herkesin gözdesi olan Spigen S540W  inceleme! Spigen S540W inceleme ile bu videoda neredeyse tüm SDN ofisinin severek kullandığı Spigen S540W özellikleri…

13.04.2020
A+
A-

Spigen tarafından karşımıza çıkartılan ürün hem kablosuz bir selfi çubuğu hem de çok farklı bir tripod olarak kullanılabiliyor. Özellikle evden çalıştığımız günlerde oldukça işimize yarayan bu ürünü sizler için inceledik! Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Ürünü uygun fiyatlı bir şekilde nereden alabilirim?

Eğer siz de bizim gibi Spigen S540W modelini sevdiyseniz buraya tıklayarak ürünü güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz.

Spigen S540W özellikleri

Aslında bir selfie çubuğu olarak karşımıza çıkan ürün tripod olarak da kullanılabiliyor. Alüminyum yapısı ile sağlam bir gövdeye sahip olan S540W, dilendiği zaman kullanıcılar tarafından uzatılabiliyor. Üzerindeki yumuşak kauçuk başlık sayesinde telefonlarımızı rahatça tutturabildiğimiz selfie çubuğu, üzerindeki ayaklar sayesinde bir tripod olabiliyor. 3 ayak sayesinde rahatça konumlandırabildiğiniz tripodun ayrıca ayaklarının ucunda da uzayan bir yapıya sahip olması eğimli zeminlerde de rahatça durabilmesini sağlıyor. Bu 3 ayağın zemin ile temas eden ucunda da bulunan kauçuk yapı, tripodun bir camın üzerinde bir neredeyse kaymadan durmasını sağlıyor. Ürün hakkında daha özellik ve fikir için videomuzu izleyebilirsiniz.

SDN ofisinin sevdiği bir ürün olan bu Bluetooth özellikli selfie çubuğunu sizler için inceledik. Sizlerde incelemeyi izledikten sonra bizlerle fikirlerinizi yorumlar kısmından paylamayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.