DOLAR 32,3372
EURO 35,1022
ALTIN 2.240,51
BIST 8.726,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

O Ses Almanya’ya damga vuran Zeynep Avcı çeyrek finalde

29.11.2021
A+
A-

Almanya’da O Ses programında yarışan Türk kökenli Zeynep Avcı, güçlü sesi ve yorumlarıyla yeniden dinleyenleri mest etti. O Ses Almanya’da ilk turda söylediği Tan Taşçı’nın ‘Yalan’ adlı şarkısı ile Almanya ve Türkiye’de büyük ses getiren Zeynep Avcı, yükseldiği bir üst turda söylediği Türkçe şarkıyla büyük beğeni topladı.

Zerrin Özer’in ‘Kıyamam’ adlı şarkısını seslendiren Avcı, jüri üyeleri ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Zeynep Avcı, güçlü yorumuyla çeyrek finale kaldı.

Jüriyi kendine hayran bıraktı

Zeynep Avcı, sesiyle beğenileri bir kez daha toplarken jüri üyelerinden de övgü dolu sözler duydu. Avcı’nın takımında bulunduğu jüri üyesi Johannes Oerding, Avcı’nın çok hayranı olduğunu ifade ederek, “Berlin’de bir dönerciden döner almak için içeri girdiğimde kimse, beni ben olduğum için tanımıyor, Zeynep’in koçu olarak tanıyor” dedi. Dakikalarca alkışlanan Johannes, Avcı’ya hayran kaldığını sözlerine ekleyerek, “Sen ömrün boyunca birçok ünlü sanatçıya ulaşmak için, onlar gibi olabilmek için mücadele ettin ve bunu duygusal olarak her şartta başardın. Bu sebeple sana müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Jüri üyesi Connor, Türk müziği hakkında bilgilendirildi

Bir diğer jüri üyesi Sarah Connor ise “Zeynep, gerçekten de senin zirveye çıktığın bir ana şahitlik ettim. Aslında hakkında hiçbir bilgimin olmadığı Türk müziği ile ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyordum. Eşimin en iyi arkadaşlarından Sedat Abi sayesinde Türk müziği konusunda bilgilendirildim” diyerek Türk müziği ile ilgilendiğini ifade etti. Türkçe şarkı sözlerini anlamadığını ifade eden Sarah Connor, “Ancak şarkıların sözlerini anlamıyordum. Fakat buradaki herkesin de fark ettiği gibi şarkılarda bahsedilen aşk acısını büyük bir başarıyla o kadar iyi yansıttın ki, seni burada seyretmek hakikaten harikaydı. Ben İngilizce ve Almanca şarkılar arasında bocalarken sen şarkını öyle bir sergiledin ki, buna inanabilmek çok zor. Seni tekrar görebilmeyi kesinlikle çok istiyorum. Harikasın Zeynep” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.