DOLAR 32,2230
EURO 34,7397
ALTIN 2.448,68
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Nvidia Ray Tracing klasikleşmiş eski oyunlara gelecek

13.10.2019
A+
A-

NVIDIA, geçtiğimiz yıl karar verdiği bir projeyi hayata geçiriyor. Klasik PC oyunlarına RT teknolojisini getirecekleri yenileme programının başlatıyor. DSOGaming tarafından seçilen NVIDIA, bir RTX Remaster projesinde, prodüksiyona öncülük etmek için NVIDIA Studios ekibine katılabilecek deneyimli bir üretici arıyor. İş ilanındaki şu kısıma göre, NVIDIA “Son on yılın en iyi oyunlarından bazılarını Ray Tracing çağına getirecek. Oyunların mükemmelliğini korurken en son görsel kaliteyi sunuyor.”

NVIDIA yakın bir tarihte Quake 2‘nin RTX versiyonunu piyasaya sürdü.

Bütün projenin sorumluluğu NVIDIA Lightspeed Studios‘un elinde. Kendileri RT teknolojisini eski oyunlara getirecek olan stüdyo olarak görevlendirilmiş. NVIDIA Lightspeed Studios, Klasik PC oyunlarını Android cihazlara getirmek, yeniden düzenlemek ve yeniden oluşturmak amacıyla 2015 yılında kuruldu.

Ray Tracing teknolojisiyle siz hangi eski oyunları görmek isterdiniz ?

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.