DOLAR 32,4893
EURO 34,7352
ALTIN 2.402,09
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

NVIDIA kullanıcılarını sevindirecek yeni güncelleme! NVIDIA, ekran kartları için yeni bir güncelleme yayımladı. Güncelleme, NVIDIA ekran kartları için DirectX…

25.06.2020
A+
A-

NVIDIA, 7 nm litografiye sahip Ampere ekran kartları için hazırlıklarını sürdürüyor. Referans tasarımın çalışmaları bitime yaklaşırken, bir sonraki etapta bu tasarımın testlerine başlanacak. Ağustos ayında BIOS güncellemesini alacak kartlar, Eylül ayında Benchmark testleri ile birlikte tanıtılacak.

NVIDIA’nın bugün yayımladığı güncelleme ise, DirectX 12 Ultimate desteğini içeriyor. Bunun yanı sıra güncelleme ile birlikte, Windows ayarlarından ekipman hızlandırma seçeneğini aktif edebileceksiniz. NVIDIA’nın yayımladığı bu güncelleme, Mayıs 2020 sürümünü kullanan Windows 10 kullanıcıları için geçerli.

NVIDIA RTX ekran kartları, DirectX 12 Ultimate ile birlikte daha iyi performans sunacak. Yeni güncelleme, GTX 1600 serisini de ilgilendiriyor olsa da, gözle görülür değişimler RTX ekran kartlarında olacak. NVIDIA’nın şuanda maksimum siklet verdiği teknoloji, ışın izleme ( Ray Tracing ) teknolojisi.

NVIDIA tarafından yayımlanan 451.48 sürücüsü, ekran kartları için yeni bir ekipman hızlandırma özelliğini de içeriyor. NVIDIA’nın dediğine kadar bu özellik, ekran kartının ilk elden kendi belleğini yönetmesine izin vererek performansı artırıyor ve gecikmeyi azaltıyor. Özelliği etkin ettikten sonra bilgisayarın tekrar başlatılması gerekiyor.

Fakat yeni güncelleme ile, oyunları aynı anda kaydolma ve yayınlama özelliği devre dışı bırakılmış. NVIDIA, bu özelliğin gelecek sürümde bitmiş kullanılabilir ayla geleceğini belirtmiş.

Yeni güncellemeyi, NVIDIA GeForce Experience uygulaması yoluyla veya aracısız devlete ait siteden indirip kurabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.