DOLAR 32,2785
EURO 34,9471
ALTIN 2.446,79
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Nurseli İdiz: “O filmden haber yok”

10.07.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Nişantaşı’nda objektiflere takılan oyuncu Nurseli İdiz, rol alacağı yeni komedi filmiyle ilgili muhabirlerle konuştu. İdiz, filmde estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ancak kendisinin hiç estetiği olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, “14’ünde İstanbul’da başlayacak çekimler, bugün provamız vardı zaten. Gonca Vuslateri’yle oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe çok düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim… Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor öyle bir tip. Ben doğalımdır, kötü oluyor botoksla ifade kaybı oluyor hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok ama biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim” ifadelerini kullandı.

İdiz’e, geçtiğimiz yıl son anda kadrosunda olduğu bir filmden Uğur Yücel’in kendisini istemediği için ayrıldığı iddiaları da hatırlatıldı. Bunun üzerine oyuncu, “Evet öyle bir şey oldu, Uğur’dan mı kaynaklı başkasından mı bilmiyoruz, zaten filmden de haber yok. Nerede oynayacak ne olacak bilmiyorum. Çok samimiyetimiz yok, görüşmedik ama ‘Benimle alakası yok’ demiş. Sebebini bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.