DOLAR 32,1974
EURO 34,9739
ALTIN 2.505,51
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Nurgül Yeşilçay’dan 10 kat maaş itirafı

YouTube’daki ‘Talk Show Perileri’nde konuşan oyuncu Nurgül Yeşilçay şaşırtan bir itirafta bulundu.

07.12.2023
A+
A-

Berfu Yenenler’in YouTube’da yayınlanan ‘Talk Show Perileri’ programına konuk olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, 2002-2003 yıllarında rol aldığı ‘Asmalı Konak’ dizisinden sonra bir yapımcının teklifini anlattı.

Yapımcının bir dizi için kendisine ‘Asmalı Konak’tan aldığı ücretin 10 katını önerdiğini söyleyen Yeşilçay, senaryoya bakmadan teklifi kabul ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Asmalı Konak bittikten sonra bana bir para verdiler! Adam dedi ki ’10 katı para veriyorum’. Olabilir mi böyle bir şey? Hiç senaryoya falan bakmadım tabii” dedi.

Yeşilçay, o dizinin ise rol aldığı ‘Melekler Adası’ olduğunu söyledi.

“PONÇİK NECATİ”

Beş yıldır birlikte olduğu yönetmen Necati Kocabay hakkında da konuşan Nurgül Yeşilçay, “Necati ponçik biri. Pamuk pamuk. Sakin, göründüğü gibi. Necati ile kavga edemiyorum. Necati kavga etmez. Evde genelde ben kendi kendime kavga ederim. Kimse o sırada benimle muhatap olmaz” diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay’ın Cem Özer’den olan oğlu Nejat ile ilgili de şunları söyledi:

* Oğlum Nejat’ın sevgilisi olsa karışırım. Oğlanın yanında çok iyi davranırım. Oğlum gittiğinde uyarırım. Korkuncum yani.

* Nejat’ı yanında sevmediğim arkadaşları konusunda uyarmam ama yanındakinin kuyusunu kazarım. Sonra Nejat kendi kendine vazgeçmiş gibi oluyor.

* Nejat bir gün gece 2’de eve geldi. Pavyona gitmişler. Artık pavyondan topluyorum. Ben de oturmuş bekliyorum. Çıkardı sigarayı çat diye koydu. ‘İçmiyorum’ dedi. Ağzında da sakız. Herhalde o gün içki, sigara denemiş.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.