DOLAR 32,3549
EURO 34,7957
ALTIN 2.394,30
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

NordVPN ile Netflix’te sınır yok! NordVPN Netflix kullanımı ile öne çıkıyor. Bu yazımızda “NordVPN nedir?” sorusunu yanıtlıyoruz ve NordVPN…

08.04.2020
A+
A-

İnceleme ile ilgili detaylara geçmeden önce “NordVPN nedir?” sorusuna yanıt vermek gerekiyor. Panama merkezli VPN şirketi, 58 ülkede 5650 sunucuyla hizmet veriyor. İnternet yayını, torrent ve ekstra güvenlik ihtiyaçlarına yanıt verebilen VPN hizmeti, tüm platformlarla uyumlu ve sade tasarım sahip bir VPN uygulaması ile hizmet veriyor.

NordVPN özellikleri

NordVPN özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda hizmetin Windows, Linux ve MacOS’te kullanılabilir olduğunu görüyoruz. Ayrıca, NordVPN Chrome ve Firefox tarayıcı uzantısına da sahip.

DNS sızıntı koruması, katı kayıt tutmama politikası ve durdurma anahtarı gibi önemli güvenlik özelliklerine sahip olan NordVPN, P2P desteği, karıştırılmış sunucular ve iki kat şifreleme sunuyor. Bir VPN hizmetinde coğrafi sınırları aşmak son derece önemli. Özellikle yayınlarda. NordVPN de bu yeteneğe sahip.

Sık sık kampanyalar düzenleyen NordVPN, kullanıcıların uygun fiyatlarla hizmeti satın almasına yardımcı oluyor. 1 Nisan itibariyle başlayan yeni kampanyada 3 yıllık plan satın alan kullanıcılar, ek abonelik kazanma şansı elde ediyor. Kullanıcılar 3 yıllık planın üzerine 1 aylık, 1 yıllık abonelik hediyesi kazanabiliyor.

Uygun fiyatıyla da dikkat çeken hizmeti buradan satın alabilirsiniz.

NordVPN’i satın alan kullanıcılar ürünü 6 ayrı cihazda aynı anda kullanabiliyor. Ayrıca, yaşanabilecek herhangi bir sorunda 7/24 canlı sohbet özelliğinden faydalanabiliyorlar. Diyelim ki ürünü satın aldınız ve beğenmediniz, bunu da 30 gün içinde iade edip paranızı geri almanız mümkün.

NordVPN Netflix ile sınırları kaldırıyor

NordVPN’de öne çıkan özelliklerden biri de SmartPlay. Biz de incelemelerimizde en fazla bu özellikten faydalandık diyebiliriz. Birçok sitenin coğrafi sınırlamalarını kaldıran uygulama ile dünyadaki yayınları izleyebilirsiniz.

ABD, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde çok fazla Netflix içeriği var. Ancak Netflix, VPN’i algılayıp engellemeye çalıştığı için kullanıcılar yalnızca bulundukları bölgedeki içerikleri görebiliyor. NordVPN Netflix engelini aşarak, kullanıcıların ABD ve İngiltere gibi ülkelerdeki Netflix içeriklerine ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca Amazon Prime Video ve Hulu gibi hizmetleri de izlemek mümkün. Ultra Hızlı TV özelliği bulunan hizmet ile yüksek kalitede seyir keyfi yaşamak mümkün.

Başta da söylediğimiz gibi hizmet Panama merkezli. Panama’da da kayıt tutmanın kanuni bir zorunluluğu bulunmuyor. PPTP,  L2TP/IPSec ve OpenVPN protokollerini destekleyen hizmet, AES-256 şifreleme kullanıyor. Bu arada PPTP/L2TP için manuel konfigürasyonun gerekli olduğunun da altını çizelim.

Tüm bunları alt alta topladığımız ve hizmetin uygun fiyatını göz önüne aldığımızda, NordVPN’nin tercih edilebilir bir VPN hizmeti olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.