DOLAR 32,2095
EURO 34,7720
ALTIN 2.427,61
BIST 10.209,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Nolan’ın çok ilginç yeni filmi Tenet’in fragmanı yayımlandı Meşhur ve ödüllü filmlerin yönetmeni Christopher Nolan Tenet filminde sınırları tamamen zorluyor. Yeni filminin…

22.05.2020
A+
A-

Ilk Kez Tenet fragmanı resmi olarak yayımlanmadan önce Fortnite’ın oyun içi konserlerinden birinde saat başı sergilemek üzere meraklılarına izletildi. Fortnite ”Party Royale” ile oyun içinde canlı konserler veriyor ve şarkıcıların da dev simülasyonları oyunun içinde mükemmel entegre edilmiş oluyor. Fortnite ve Christopher Nolan arasında nasıl bir anlaşma var bilmiyoruz oysa film ilk olarak orada gösterildi.

Fortnite, bildiğiniz gibi daha önce de popüler film ve bazı diziler ile kurduğu işbirliği ile uyarı çekmişti. Geçen sene Star Wars ile anlaşma yapan Epic Games, Fortnite’ın içinde tıpatıp Tenet gibi, Star Wars’tan bir video göstermişti. Ayrıca Marsmallow, Travis Scott gibi ünlü şarkıcılarla devasa konserler de vermişti. Travis Scott konseri ise 12 milyon kişiye ulaşmıştı.

Gelelim Fortnite içinde bu fragmanı kaçıranlar için yayımlanan devlete ait fragmana. Fragmandan görüldüğü üzere film aksiyon doymuş sahneleriyle dikkat çekiyor. Zaten oyuncu kadrosunda yer alan yıldız isimler de bu aksiyonun artmasında kayda değer etkenler. Abes rollerde, John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine ve Kenneth Branagh yer alıyor.

Filmde bir takım sahneler normalken bazı sahneler var ama kafaların karışmasına neden oluyor. Adi bir otomobil kovalamaca sahnesi izlerken kaza yapan aracın tam tersi yönde hareket ettiğini görüyorsunuz. Yani kaza oluyor fakat aslında olmuyor. Kaza oluyor ve aksine dönüyor, taklalar atan araç bir anda eski haline dönüyor. Oldukça acayip olan bu sahneyi diğer benzer sahneler de peşine düşüp takip ediyor.

Grab a front row seat in Party Royale for a world premiere!

Catch the latest trailer for Christopher Nolan’s @TENETFilm beygir the top of every hour on the big screen starting at 8 PM ET.

ʇnO sunᴚ ǝɯı⊥ ǝɹoɟǝq ʇı ǝǝS pic.twitter.com/ZiNfxaRQ7U

— Fortnite (@FortniteGame) May 21, 2020

Fragmanda bir sahnede atış talimi yapan baş karakterin sıktığı kurşunlar hedefe gitmek yerine ateşlendiğinde şarjördeki yerini alıyor. Bir Takım bölümlerde bu stil tersine süre akışının yaşandığı görülüyor. Bir dövüş sahnesinde ise yumruklar havada uçuşurken yere düşen ve silaha dürüst durduk yere aşağıdan yukarı dışarı giden bir adam görüyorsunuz. Fiilen de anlatması epeyce zor olan bu durumlar için Nolan, fiilen de ayakta alkışlanmalı.

Film, adi plana kadar 17 Temmuz 2020 tarihinde bütün dünyayla benzer anda gösterime girecek deniyor lakin hala durdurma kararı gelebileceği de konuşulanlar aralarında yer alıyor.

Christopher Nolan imzalı Tenet fragmanını merak edenleri aşağıdaki videoya bekliyoruz:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.