DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Nokia’dan gizemli açıklama! Nokia 9 mu geliyor?

17.08.2018
A+
A-
Samsung telefon fiyatlarına zam yaptı!

Döviz kurlarında yaşanan farklardan en son etkilenen firma da Samsung oldu. Samsung akıllı telefonlara zam yapıldı. Galaxy S9 ve diğer yeni telefonları için Samsung zam kararı aldı.

‘En çok beklediğiniz telefon’ mottosuyla, 21 Ağustos’u işaret eden şirket kullanıcıları şimdiden heyecanlandırdı. Android telefonlarıyla akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Nokia başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Bugün yapılan açıklamayla Nokia 9 söylentileri yeniden arşivlerden çıkarıldı. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak olan yeni Nokia modelinin tanıtılması neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. 21 Ağustos Salı günü, düzenlenecek olan etkinlikle yeni telefonu gün yüzüne çıkartacak olan Nokia, adından oldukça söz ettirecek.

Yeni telefon hakkında beklenen en büyük yenileklerden biriyse ekrandan parmak izi okuma olarak gösteriliyor. Bununla birlikte OLED ekranıyla da kullanıcıların dikkatini çekmeyi hedefleyen model, Android 9.0 Pie güncellemesiyle piyasaya sunulacak.

HMD Global, yeni akıllı telefonuyla rakipleriyle sıkı bir rekabetin içerine girmeyi planlıyor. 21 Ağustos Salı günü, yeni modelini gün yüzünü çıkartacak olan şirket şimdiden herkesi meraklı bir bekleyişin içine soktuğunu söylebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.