DOLAR 32,4221
EURO 34,8287
ALTIN 2.398,58
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Nokia’dan 5 kamera lensli amiral gemisi!

20.01.2018
A+
A-

Bugün Foxconn‘un Ar-Ge bölümünden elde edilen bilgilere göre Nokia, 5 kamera lensli yeni bir amiral gemisi akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere Nokia markasının sahibi HMD Global, üretim için Foxconn ile yakın işbirliği içerisinde çalışmakta. Dolayısıyla ede edilen bilginin doğru olma olasılığı çok yüksek.

Hatırlayacak olursak bundan altı yıl önce Nokia, 41 Megapiksel kameraya sahip olan dünyanın ilk telefonunu Nokia 808 PureView’ı tanıtmıştı. Bugün ortaya çıkan bilgiler gösteriyor ki marka benzer bir ilke daha imza atmak istiyor.

Huawei, yeni telefonuyla DSLR deneyimi sunacak!

Zira şirket, Nokia OZO kameraya (sekiz objektife sahip bir kamera) benzer yapıda, 5 kamera lensli yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. İddia edildiği üzere bu cihaz alanında bir ilk olacak. Ayrıca bu zamana kadar hiçbir telefon kamerasının ulaşamadığı çekim açılarına ve çözünürlüğe ulaşılabilecek. Son olarak, bu teknolojinin tek dezavantajı olarak, oval ve çıkıntılı kamera yapısı gözükmekte.

:: Siz bu teknoloji hakkında neler düşüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.