DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Nokia yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor!

21.09.2018
A+
A-

HMD Global göndermiş olduğu basın davetiyesi ile birlikte 4 Ekim 2018 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da  bir lansman düzenleyeceğini duyurdu.

Düzenleyeceği lansman ile birlikte yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartması beklenen HMD Global, göndermiş olduğu davetiyede ” Nokia ailesine katılacak yeni akıllı telefon” ibaresi de oldukça dikkat çekiyor.

Henüz, şirketin hangi telefonunu tanıtacağı bilinmese de son paylaşılan raporlar bu etkinlikte tanıtılacak olan akıllı telefonun, 7.1 Plus modeli olacağına işaret ediyor.

Bir diğer iddia ise son zamanlarda oldukça merak edilen 5 arka kameralı Nokia 9 modelinin tanıtılacağı öne sürülüyor. Fakat son yayınlanan raporlarda ise beş kameralı Nokia modeli yerine orta segment kullanıcıları için sunulacak olan  7.1 Plus modelinin lanse edilmesi daha güçlü bir ihtimal olarak görülüyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz gün  7.1 Plus modeli hakkında yeni detaylar paylaşılmıştı. Paylaşılan detaylara baktığımızda ise yeni modelde kullanıcıları, çentikli bir ekran tasarımının karşılayacağına şahit olmuştuk.

Yeni cihazın özellikleri  halen netlik kazanmasa da, 5.9 inç büyüklüğünde bir ekranın kullanıcıları karşılaması bekleniyor. 19:9 formatındaki bu ekran, 1080×2280 piksel çözünürlük sunacağı da paylaşılan raporda belirtiliyor.

Paylaşılan görsellerde göreceğiniz gibi, ön kısımda yer alan yeterli çerçevenin aksine parmak izi okuyucu kameranın alt kısmına yerleştirilmiş durumda. Bunun yanı sıra Android One programında dahil olan akıllı telefonun, Android 9.0 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkması bekleniyor.

Nokia’dan oyunculara özel telefon!
Nokia’dan oyunculara özel telefon!

Oyunculara müjdeli bir haberimiz var. Nokia bugün yayınlamış olduğu teaser videosu ile birlikte oyunculara göz kırptı, Nokia oyuncu telefonu ile kullanıcıların karşısına çıkacak!

Qualcomm’un yeni nesil işlemcilerinden Snapdragon 710‘un güç vereceği Nokia 7.1 Plus, 6 GB RAM‘e ve hızlı şarj desteğine sahip olacak. Son olarak ise yeni cihazın 4 Ekim’de düzenlenecek olan etkinlik ile gün yüzüne çıkartılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.