DOLAR 32,5836
EURO 34,8316
ALTIN 2.411,21
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Nokia iddialı: 5 yeni akıllı telefon için hazırlanıyor Akıllı telefon pazarında tekrar hareketlenme yaşayan Nokia’dan yeni haberler var. Nokia 5 yeni akıllı…

17.08.2020
A+
A-

Nokia inişli çıkışlı bir geçmişe sahip olsa da 1865 yılından beri hayatımızda yer alıyor. Yakın zaman önce yaşadığı gelir artışı ile dikkat çeken şirket şimdi de farklı olacağı söylenen akıllı telefonlarıyla dikkat çekiyor.

Aktarıldığı kadarıyla Nokia, 2020 yılı bitmeden karşımıza beş yeni akıllı telefon modeli çıkaracak. 2019’un başından bu yana sessizlikle hedeflerini gerçekleştiren Nokia, 2020 yılında pek de adını duymadığımız markalar arasında yer alıyor.

Nokia bu sessizliğini; 9.3 PureView, 7.3 5G, 6.3, 2.4 ve 3.4 modelleriyle bozacak deniyor. Telefonlar hakkında henüz teknik özellikler ve detaylar noktasında bir bilgi bulunmuyor ancak modellerin isimlerinden de anlaşılacağı üzere bir tanesinde 5G bağlantı teknolojisine yer verilecek. Bu da Nokia’nın aslında teknolojiyi yeni piyasaya süreceği cihazlarda yakından takip ettiğini gösteriyor.

Amiral gemisi olduğu söylenen Nokia 9.3 PureView modeli gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak gibi duruyor. Söz konusu modelde kamera tarafında bir yenilik takip ediliyor. Bu da özçekim kamerasının ekranın altında yer alacak olması oluyor.

Bu detayların yanında bir de geçen yıldan bu yana en popüler tasarımlar arasında yer alan katlanabilir ekranlar için Nokia’nın da bir telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor ki oldukça heyecan verici duruyor. Söz konusu fikri ortaya atanlara göre Nokia’nın katlanabilir telefonu dikey bir tasarıma sahip olacak.

Nokia C3 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Nokia C3 özellikleri ve fiyatı belli oldu. Giriş seviyesi telefonlar ile ilgilenen kullanıcılar için yeni bir model daha üretildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.