DOLAR 32,2513
EURO 34,6726
ALTIN 2.394,14
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Nokia 9 ve Nokia X7 sızdırıldı!

14.09.2018
A+
A-

Bugün gün yüzüne çıkartılan görüntüler ile birlikte Nokia 9 ve Nokia X7 modellerine ait olduğu iddia edilen ön panel görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan görsellerle birlikte yeni Nokia modellerinin ön panel tasarımlarının nasıl olacağı da belli oldu.

Önceki modellerde yer alan çentiği, yeni modelleri ile birlikte oldukça inceltecek olan Nokia günümüz modasına ayak uyduracak. Görselleri incelediğimizde ise Nokia 9‘a ait olan ön paneli ince ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Sızdırılan Nokia X7 ön paneli ise, Nokia 9 modeline nazaran biraz daha kalın ekran çerçevesiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

Nokia X7, Nokia 9 modeline göre daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacak olan model orta segment kullanıcıların huzuruna sunulacak.

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak olan Nokia 9 ise ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Kamera konusunda da kullanıcıların gönlünü feth edecek olan Nokia 9, beşli arka kamera kurulumuyla geleceği geçtiğimiz günlerde sızdırılan raporlar ile birlikte gün yüzüne çıkartılmıştı. Android Pie ile kutudan çıkacağı ön görülen modelin 2019 yılının başlarında resmiyet kazanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.