DOLAR 32,5671
EURO 35,0146
ALTIN 2.428,17
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Nokia 8.1 özellikleri ortaya çıktı

20.10.2018
A+
A-

HMD Global tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan Nokia 7.1 ve X7‘nin ardından şimdi ise Nokia 8.1 gündeme geldi.

Geekbench kriter testinde ortaya çıkan Nokia 8.1, orada yer alan bilgilere göre Qualcomm’un yeni nesil işlemcilerinden 8 çekirdekli 1.71 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 710‘dan gücünü alıyor.

Android 9.0 Pie ile çalışacak olan akıllı telefon, 4 GB RAM’e sahip. Ancak tahmin edilenlere göre modelde 6 GB RAM seçeneği de yer alacak.

Testin sonuçlarına baktığımızda ise; tek çekirdek testinden 1841 puan alan Nokia’nin yeni modeli, çoklu çekirdek testinden ise 5807 puan almayı başarmış. Orta seviyede yer alacak bir model için hiçte fena puanlar olmadığını da belirtelim.

Ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağını konusunda şu aşamada herhangi bir bilgi yer almazken, ülkemizde de yer alan Nokia bakalım yeni modeliyle bizlere neler sunacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.