DOLAR 32,2921
EURO 34,6825
ALTIN 2.413,99
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Nokia 7 Plus ve Nokia 1 tasarımı ortaya çıktı!

15.02.2018
A+
A-

Akıllı telefon sektöründe paylaştığı sızıntılar ile tanınan Evan Blass, her iki cihazın tasarımını paylaştı. Bu kapsamda Nokia 7 Plus veya Nokia 7+ modeli, şirketin kenarları yuvarlatılmış ekrana sahip ilk akıllı telefonu olacak.

6 inç büyüklüğünde 18:9 formatında olan bu ekranın çözünürlüğü bilinmiyor. Qualcomm Snapdragon 660 işlemciden güç alacak olan akıllı telefonun, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor.

Cihazın arka kısmında dikey şekilde konumlandırılan iki adet kamera sensörü yer alacak. Bunun yanı sıra parmak izi okuyucu ve Android One logosu dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

Nokia 1’in ise uygun fiyatlı bir akıllı telefon olduğunu doğrudan tasarımına yansıyor. Büyüklüğü bilinmeyen, 1280×720 piksel çözünürlükte bir ekranın yer aldığı cihaz, 1 GB RAM’e ve 8 GB depolama alanına ev sahipliği yapacak.

Nokia 1 modeli Google’ın giriş seviyesi telefonlar için geliştirdiği Android Go Edition işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Her iki cihazın başlamasına sayılı günler kalan, MWC 2018‘de gün yüzüne çıkması bekleniyor.

:: Nokia’nın yeni akıllı telefonlarını beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.