DOLAR 32,4538
EURO 34,8130
ALTIN 2.412,72
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Nokia 7.1 Plus için gizemli bir teaser videosu

08.10.2018
A+
A-

Nokia Mobile India‘nın Twitter hesabı üzerinden yayınlanan kısa teaser videosu ile birlikte, yeni Nokia cihazı hakkında önemli ipuçları verildi.

Yayınlanan 6 saniyelik videoda göreceğiniz gibi, Nokia’nın yeni akıllı telefonu çift kamerasıyla ve büyük ekranıyla ön plana çıkıyor. Son paylaşılan raporlara göre bu cihazın Nokia 7.1 Plus olacağı tahmin ediliyor.

Bildiğiniz üzere Nokia 7 Plus, HMD Global’in en büyük ekrana sahip akıllı telefonu olarak ön plana çıkıyor. Bu seriyi daha büyük bir ekranlı telefon ile güncellemek isteyen şirket, 6.18 inç ekran boyutundaki bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aşağıdan söz konusu teaser videosunu izleyebilirsiniz.

Nokia 7.1 Plus özellikleri nasıl olacak?

Geçtiğimiz günlerde TENAA’da listelenen Nokia 7.1 Plus modelinin 2.2GHz’lik sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacak. 4 ve 6 GB’lık bellek seçeneği ile gelecek olan yeni akıllı telefon 64 ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğini kullanıcılarına sunacağını da görmekteyiz.

12 +13 Megapiksellik çift arka kamera kurulumuyla gelecek olan yeni 7.1 Plus modelinin ön tarafında ise 20 megapiksellik bir ön kamera kurulumu kullanıcıları karşılayacak. Ayrıca yeni akıllı telefonda 3400 mAh boyutundaki bir batarya yer verildiğini de görmekteyiz.

Son olarak ise Nokia yeni akıllı telefonunu bu hafta Perşembe günü düzenleyeceği etkinlik ile birlikte resmiye kavuşturması ön görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.