DOLAR 32,3403
EURO 34,8437
ALTIN 2.391,19
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

NOEL BABA İLE ELFLER DİYARINA YOLCULUK “THE CHRISTMAS CHRONICLES: 2”

05.12.2020
A+
A-

NOEL GÜNLÜKLERİ 2



İlk filmin devam bölümü olan “The Christmas Chronicles: 2”de, macera kaldığı yerden devam ediyor. Noel baba rolündeki Kurt Russel‘a, bu defa yıllarca romantik-komedi filmlerinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Goldie Hawn eşlik ediyor. İlk bölümde Kate ve abisi bir kaza sonucunda Noel Baba ile tanışmış ve ona yardımcı olmuşlardı. Bu defa annesinin yeni ilişkisinden rahatsız olan Kate, kendisini yeniden Kuzey Kutbu’nda, sihirli elflerle birlikte girdiği amansız bir mücadele içerisinde Noel’i kurtarırken buluyor. Eğlence ve macera dolu olan Netflix filmi “The Christmas Chronicles: 2”, ailecek izleyebileceğiniz muhteşem bir yapım.



FİLMİN KONUSU

Küçük kız Kate, Noel’i annesinin yeni erkek arkadaşı Bob ve onun oğlu Jack ile birlikte Cancun’da geçirmek zorunda kalır. Ancak bu durum Kate’in hiç hoşuna gitmez ve çareyi kaçmakta arar. Kate’in planları, Noel’i sonsuza dek bitirmeyi amaçlayan Belsnickel adlı kötü kalpli bir cücenin ortaya çıkması üzerine değişir. Bunun üzerine Kate, yanına Jack’i de alarak Noel Baba‘yla birlikte amansız bir serüvene atılır.

Chris Columbus’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncuları arasında; Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, Julian Dennison, Jahzir Bruno, Darlene Love ve Tyrese Gibson yer alıyor.

KAMERA ARKASI

-Filmdeki Elfler, Elfçe (Elf dilinde) konuşuyorlar. Bu dil, David J. Peterson adlı dil danışmanı tarafından yaratıldı.
– Elflerin, Belsnickel tarafından kötüye dönüştürüldüklerindeki halleri aslında “Gremlinler” film serisine bir göndermedir.
– Kate ve Noel Baba, geçmişe 1990 yılına havaalanına gittiklerinde, Chicago’ya bilet almak isteyen kadın, “Evde Tek Başına” için bir göndermedir. Karakterin görünüşü ve tavırları Catherine O’Hara’nın canlandırdığı Kate McAllister’dan alıntıdır.
‘Kate’ ve ‘Doug’ karakterlerinin havaalanı güvenlik merkezindeki sahnesi, 1986 yapımı ‘Ferris Bueller’s Off Day’ filmindeki Jennifer Gray ve Charlie Sheen‘in karakol sahnesinden alıntıdır. Havaalanı müzikal sahnesinde, aynı filmin geçit töreninden alınan dans figürleri sergilenmektedir.


AİLECEK İZLEYEBİLECEĞİNİZ MACERA DOLU BİR FİLM

Noel ruhunun; mizah, eğlence ve macera ile harmanlandığı “The Christmas Chronicles: 2” filmi, kesinlikle kaçırmamanız gereken bir Netflix yapımı. Ailecek izleyebileceğiniz bu muhteşem serüvende, Kuzey Kutbuna doğru sihir dolu bir yolculuğa çıkacak ve Elflerin yaşadığı dünyaya neşe içerisinde bir ziyaret yapacaksınız.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.