DOLAR 32,5633
EURO 34,9936
ALTIN 2.449,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Nintendo yeni çoklu ekran patenti aldı!

15.04.2018
A+
A-

Bugün ortaya çıkan patent dosyalarına göre Nintendo’nun gelecek için çok büyük planları var. Zira yukarıda yer alan görsellere bakacak olursanız, patentin birbiri ile iletişim halinde olan bir çoklu ekran teknolojisine ait olduğunu görebilirsiniz.

Görsellerden ve patent dosyasından anlaşıldığı üzere bu ekranlar birçok farklı kombinasyonda ve açıda birbiri ile iletişim halinde kullanılabilecek. Ayrıca ekranlar aralarındaki mesafeyi algılayarak yürütülen içeriği ona göre düzenleyebilecek.

Galaxy S9 ekran sorunu ile gündemde!

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus kullanıcıları cihazlarında karşılaştıkları önemli bir sorundan şikayetçi. Galaxy S9 ekran sorunu giderek artan sayıda kullanıcıyı etkiliyor. İşte detaylar.

Firmanın daha önce Switch modeli ile benzer bir girişimi olmuştu. Ancak bu seferki patentte herhangi bir kontrol bileşeni olmaksızın direkt ekranlar kullanılmakta. Bakalım bu yeni teknoloji ne zaman hayata geçirilecek ve bizlerle bulaşacak.

:: Siz bu teknoloji hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.