DOLAR 32,5726
EURO 34,9892
ALTIN 2.459,41
BIST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Nintendo Türkiye için geri sayım başladı!

24.07.2018
A+
A-
Nintendo Switch Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Nintendo Switch Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapıyor. Peki, yurtdışından alınan Nintendo Switch’in garantisi Türkiye’de geçerli olacak mı? Nintendo Switch fiyatı ne kadar olacak?

Nintendo markasının oyunları, cihazları ve diğer ürünlerini kapsayacak ülke satışları, çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta yapılacak duyuru ile başlayacak. CD Media Türkiye Ülke Müdürü Levent Ertoğlu da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurunun çok yakın olduğunun sinyallerini verdi.

Loading…? #Nintendo #switch #turkiye #herzamanheryerdeherkesle pic.twitter.com/GjKg8AvB8x

— Levent Ertoglu (@leventertoglu) 23 Temmuz 2018

Bu paylaşımın ardından sizler için CD Media’ya ulaştık ve sürecin ne durumda olduğunu soruşturduk. Bize verilen bilgiye göre, bir aksilik veya sıkıntı yaşanmaması durumunda önümüzdeki hafta Nintendo resmi olarak ülkemizde olacak.

Peki, süreç neden uzadı?

Birçok Nintendo hayranının aslında CD Media’nın hamlesini çok daha önceden duymayı beklediğini biliyoruz. Sürecin uzamasına neden olan iki büyük etken bulunuyor; regülasyon süreci ve Kültür Bakanlığı‘ndan alınacak izinler. Eh, artık bunlar da hallolduğuna göre, uzun bir aranın ardından Nintendo’yu yeniden aramızda görmeye hazırız.

Siz hazır mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.