DOLAR 32,1986
EURO 35,0205
ALTIN 2.512,76
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Nintendo Switch oyunları için ilginç kumanda!

07.09.2019
A+
A-

Bu tanıtım filmi de bir şekilde bu aparatın birden farklı şekilde kullanılabileceği izlenimini yaratıyor. Zira Nintendo yenilikçi bir şirket ve bu tür yenilikleri sınırlandırmak gibi bir anlayışı yok.

Yayınlanan videoya bakılırsa bu yeni aparat bir şekilde Wii deneyimini yeniden yaşamak isteyen Nintendo kullanıcılarını da kendine çekmeyi amaçlıyor. Halka şeklinde olan aparata takılan Joy-Con yani Nintendo Switch konsoluyla birlikte gelen ve takıp çıkarılabilen oyun kumandası ile birlikte oyunla etkileşime giriliyor.

Bazı görüntülerde de oyuncunun yine bir Joy-Con‘u bacağına bağladığını görüyoruz. Bu yeni kumanda tahminen bacağınızla ve kolunuzla yaptığınız tüm hareketleri algılamak için geliştirilmiş.

Bahsettiğimiz gibi bu yeni nesil oyun kumandası öncelikli olarak fitnes uygulamaları için geliştirildi. Ancak kauçuk bir halkadan oluşan  bu yeni nesil oyun kumandası yeni bir oyuncu deneyimi sunmaya aday gibi görünüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Nintendo Switch oyunları için geliştirilen kauçuk halka gerçekten de yeni bir oyun deneyimi sunabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.