Nijerya Milli Takımı Uçuşunda Ön Cam Çatlağı: Angola’da Acele İniş ve Yeni Uçuş Planı
Nijerya Milli Takımı uçuşunda ön cam çatlağı, Angola’da acele iniş ve yeni uçuş planı. Detaylar ve gelişmeler burada.
Güney Afrika’dan Nijerya’ya dönüş yolculuğunda milli takımın uçağı, havadayken sürpriz bir sorunla karşılaştı: ön camın çatladığı bildirildi. Aynı uçakta bulunan Victor Osimhen ve Wilfred Ndidi gibi yıldız isimler, bu anları korkuyla atlattı.
Acil bir iniş kararı alındı ve pilot, güvenli bir şekilde Angola’nın Luanda kentindeki havaalanına yöneldi. Burada kısa bir bekleyişin ardından ekip, güvenli şekilde yere indirildi ve yolcularla beraber uçağın güvenliğini sağlamaya yönelik prosedürler hayata geçirildi.
Olay sonrasında Nijerya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, uçak havalandıktan sonra ön camında çatlak oluştuğu teyit edildi. Yetkililer, Luanda’ya inişin başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti ve kafilenin Uyo’ya götürülmesi için Lagos’tan kalkacak alternatif bir uçuş için gerekli uçuş ve iniş izinlerinin hızla temin edildiğini duyurdu. Güvence altına alınan süreçler kapsamında havayolları ile Nijerya Federal Hükümeti’nin ilgili makamları devreye girdi ve yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sağlandı.
Kaynak: Haberler.com