Nijerya ile Mozambik Maçı: Osimhen-Lookman Gerginliği ve Ndidi Müdahalesi
Nijerya-Mozambik maçında Osimhen-Lookman gerilimi ve Ndidi müdahalesiyle heyecan dorukta. Detaylar için hemen oku.
Nijerya Milli Takımı, Mozambik ile olan Afrika Uluslar Kupası Son 16 Turu mücadelesinde kilit bir an yaşandı. 63. dakikada takım üstünlüğü 3-0 iken Victor Osimhen ile Ademola Lookman arasında kısa bir tartışma çıktı. İkili arasındaki gerginlik büyümeden önce takım arkadaşı Wilfried Ndidi araya girerek ortamı yatıştırdı.
Tartışmanın ardından Osimhen’in oyundan alınması dikkat çekti; değişiklik sonrası saha içindeki tansiyon da hızla düştü.
Maçın öne çıkan ismi olarak gösterilen Lookman, maç sonunda Osimhen ile yaşadığı polemiğe dair sorulara cevap verdi. Benim için sorun yok ifadelerini kullanarak, kazanmaya odaklı bir ekip olarak bu durumu geride bıraktıklarını vurguladı.
Kaynak: Haberler.com | Alper Kızıltepe