Nihat Doğan’ın Boşanma Süreci ve Bekarlık Hayatı
Nihat Doğan’ın boşanma süreci ve sonrası bekarlık hayatı, ilişkileri, deneyimleri ve yeni yaşam tarzı hakkında ilginç detaylar. Ünlü şarkıcının yaşamındaki bu değişimlere dair her şeyi keşfedin.
İranlı eşi Arezoo Gharlar ile ihanet nedeniyle boşandığı iddia edilen Nihat Doğan, katıldığı bir programda evliliğinin sona erme nedenini açık bir şekilde dile getirerek, yaptığı hatalardan bahsetti. Şarkıcının bekar yaşamı üzerine yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.
EVLİLİKLERİ 2 YIL SÜRDÜ
Arkadaş ortamında tanıştıktan sonra bir yıl süren bir aşk yaşadıktan sonra, 2022 yılında evlilik kararı alan Nihat Doğan ve Arezoo Gharlar çifti, 2023 yılında “Badıkan” adını verdikleri bir bebek dünyaya getirmişti. Ancak, çiftin mutluluğu çok uzun sürmedi ve ikili, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldı.
AYRILIK NEDENİ: İHANET
Boşanma sürecinin ardından Gharlar, sosyal medya hesabından yapılan ‘ihanet’ iddialarına yönelik şu açıklamaları yaptı: “Evet arkadaşlar, ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl süren bir ilişkimiz oldu, 2 yıl boyunca sevgiliydik. Aile kurmayı çok istedik. Nihat Doğan sürekli çocuk sahibi olmak istedi, ardından evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra her şeyin ters gitmeye başladığını hissettim. Yuvamı kurmak için kendimi sürekli kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım ve hiç beklemediğim şeylerle karşılaştım. Onun birçok kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim ve bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldım.”
EVLADINA HASRET KALDI
Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde hisse ortağı olduğu bir hamburgercinin Sefaköy’deki açılışına katıldı. Açılışta gazetecilerle bir araya gelmeyi de ihmal etmeyen şarkıcı, bekarlık hayatı hakkında şu ifadeleri kullandı: “Bekarlık zor gidiyor. Ayrılıktan sonra evladımdan ayrı kaldım ama Allah’tan haftada bir gün benimle birlikte oluyor. Çocuk sahibi olmak bambaşka bir duygu. Annem hep ‘bir evladın olsun’ derdi.”
“YÜKÜMLÜLÜĞÜ ÜZERİME ALIYORUM”
Oğlunu çok sevdiğini ve dün 40 derece ateşle hastaneye götürdüklerini belirten Doğan, “İyi, şükür şu an” diyerek devam etti: “İyi bir babayım ama iyi bir eş olamadım. Yükümlülüğü üstüme alıyorum. Artık kendim için çalışmıyorum, her şey evladım için. 13 yaşında yetim kaldım, o yaştan beri çalışıyorum. Kendi yapamadıklarımı oğluma yaşatmak istiyorum. Acabalarla yaşamasın. En güzel yaşamı ona sunmak için gece gündüz çalışıyoruz.”