DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Nihat Doğan, Eski Sevgilim Sevim Alan’ı Ailem Beğenmedi!

02.08.2022
A+
A-

NİHAT DOĞAN ANNESİNE SÖZ GEÇİREMEDİ. GÜZELLİK UZMANI SEVGİLİSİ VETO YEDİ…

 

Al Sana Haber masasında sunucu koltuğuna oturduktan sonra, asıl işinde, yani güzellik merkezleri işletmeciliğinde büyük gelişme gösteren Güzellik koçu Sevim Alan, Seyhan Soylu’nun açıklamasıyla sarsıldı.

Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’nun Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın yaptığı programda, Nihat Doğan’ın güzellik koçu Sevim Alan’la yaşadığı gönül ilşkisi konuşuldu. Olayların yakın tanığı olan Seyhan Soylu Nihat Doğan-Sevim Alan ilişkisi için  öyle şeyler söyledi ki, kimsenin bilmediği bir detay ortaya çıktı.

Sevim Alan Nihat Doğan ilişkisinde müstakbel kaynana Fatma Doğan detayı programa damgayı vurdu. Seyhan Soylu,  “Nihat’a çok aşığım” dediği iddia edilen Sevim Alan’ın ilişkisinin bitmesinde “ Nihat’ın annesi Fatma Doğan Sevim Alan’ı istemedi” haberi patlattı…  işte programın o bölümündeki detaylar.

Seyhan SOYLU: Hanımefendi, kendisini her pazartesi günü davet ediyoruz, mesaj atıyoruz. Mesajları engelliyor, guruplardan çıkıyor v.s. Yaşamış olduğu yine masamızdaki bir şahısla ilgili, dahilikle ilgili, beyefendi ile (Nihat DOĞAN’ı kastediyorum) yolu ayrıldı diye, onla her türlü yolunu diye, bu kadar da net söylüyorum. Sabahlara kadar ikisini…

Gökay KALAYCIOĞLU: Her türlü derken?

Seyhan SOYLU: Özel hayatındaki ilişkilerle ilgili. Sabahlara kadar gazını almaya çalıştım. Onun gözyaşlarını silmeye çalıştım. Nihat DOĞAN ile barışması için elimden geleni yaptım. Ama ne yapayım yani? Nihat DOĞAN’ın annesi istemedi ise istemedi kadını ne yapayım? Kadını gidip de kadını taraf mı olayım? Evli çocuklu diye, bilmem ne diye ayrıldı diye ne yapayım yani? Nihat annesi ile yılda iki kere, üç kere kavga ediyor.

Seyhan SOYLU: Annesi onun diyor ki, aşiretten bir kız alalım diyor. Yani namuslu, düzgün.

 

 

 

Kaynak : https://www.sacitaslan.com/nihat-doganin-annesi-sevim-alani-istememis-haberi-552362

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.