DOLAR 32,2143
EURO 34,8115
ALTIN 2.447,39
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Nihal Candan’dan Eser Yenenler-Murat Boz açıklaması

05.05.2020
A+
A-

”KİMSENİN İLİŞKİSİNİ BOZMADIM, YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIM”

Murat Boz ve Eser Yenenler ile bir eğlencede görüntülenmeleriyle ilgili konuşan Nihal Içtenlikle, ”Arkadaşlarımızla eğlenmeye gittik, eğlendiğim magazinel isimleri mağdur durumda hiçbir süre ele vermek istemedim ve bu yüzden hiçbir vakit bu konuyla ilgili konuşmadım. O dönem 19-20 yaşındaydım ve ‘Bu konunun üstesinden gelebilir miyim?’ diye çok düşündüm. Kendimden taviz vermemek için de sustum. Bahar çocuksu biri olduğu için sonucu kestiremedi. İnsanlar fazla zalim, beni bilen biliyor. Tanıyan tanıyor. O gece ile ilgili kesinlikle yanlış bir şey yoktu. Herkesi zan aşağı bıraktılar. Tabii olay sonrası hepimiz depresyona girdik. Benim susma sebebim onların kariyeriyle alakalıydı, onlar ünlü arkadaşlarımız. Yanlış yaptığımız hiçbir şey değil. Kimsenin ilişkisini bozmadım, hatalı diyaloğum olmadı.” dedi.

”HAYATIMDA AŞK VAR”

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Nihal Samimi Olarak, ”Şu an hayatımda aşk var, gayet mutluyum.” cümleleriyle mutluluğunu ifade etti. 

”SURVİVOR’A YİNE GİDERİM”

Survivor yarışmasıyla ilgili Nihal Samimiyetle, ‘’Survivor bir bayan için doğrusu kuvvet bir yer. Ben gösteri dünyasından geldiğim için avantajlıydım. Takipçim çoktu lakin gönüllülerle yarıştım. Acun Ilıcalı böyle yerinde gördü. Arkadaşlarım beni elemeyi unutmuştu. Survivor benim için askerlik gibiydi. Stilettolarınla mı geldin diye dalga geçtiler. Tekrar olsa tekrar giderdim, Acun Bey nasıl yerinde görürse gönüllüler de de ünlüler de de yarışırım. Survivor 2020’de Cemalcan fazla cana yakın, Barıştırma ise çok yakışıklı.’’ açıklamasını yaptı.

”GÖĞÜSLERİM ESTETİK GÖZÜM AMELİYATLI”

Çok pozitif estetik sorusu aldığını belirten Samimiyetle, ”Çok estetik yaptırdığımı düşünüyorlar. Göğüslerim kilo alıp vermekten deforme oldular. Yer çekimi diye bir şey var maalesef göğüslerim estetik. bundan başka badem göz ameliyatı oldum. Onun dıştan hiçbir şey değil. Dudaklarım orijinal her sabahtan fırçalıyorum dudağımı.” yanıtını verdi. 

”ŞARKI YAPTIM”

Çekicilik salonu için rap şarkı yaptığını belirten Nihal Samimiyetle, ”Şarkıyı yaptım, Spotify gibi dijital platformlarda da yayınlayacağız. Şu an sadece YouTube’ta var. Fazla sevildi. Içten zamanı bekliyorum. Şarkıcı olur muyum bilmem fakat şarkım tüm platformlarda olacak.” ifadelerini kullandı. 

”AVUKAT VEYA DOÇENT OLACAĞIM”

Eğitimci bir aileden geldiğini vurgulayan Samimi Olarak, ”Babam defalarca doçent veya savcı olmamı istedi. Konuşmamı eleştirdiler diye defalarca çekindim. Lakin hukuk bölümünü bitirdim. Staj yaptıktan sonra avukat olacağım. Bir iki yıla keza avukat olacağım hem de çekicilik salonumu işletmeye devam edeceğim. Akademisyenlik mi niçin olmasın.” diyerek gelecek hayalini açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.