DOLAR 32,2231
EURO 34,6380
ALTIN 2.395,41
BIST 10.214,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Tahliye Edildi

Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle hastaneden tahliye edildi. Nihal Candan’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler ve güncel gelişmeler bu içeriğimizde.

27.04.2024
A+
A-

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, 5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Ancak cezaevinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 37 kiloya kadar düştü. Yeme bozukluğu hastalığı olarak bilinen anoreksiya nervoza teşhisi konulan Candan’ın cezaevinde tedavi göremeyeceğine dair doktor raporu sonrasında tahliyesine karar verildi.

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Tahliye Edildi

Candan’ın dün tahliye olmasının ardından, basın mensupları tarafından görüntülenmek istenmesi üzerine öfke patlaması yaşadığı biliniyor. Bu durum, kızının yanına giden anne Umut Candan’ı da şaşırttı. Kızının kendi imkanlarıyla cezaevinden çıkıp eve gittiğini öğrenen anne, basının yoğun ilgisinden dolayı kızıyla kavuşma anının görüntülenmesine izin vermedi.

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Tahliye Edildi

Anne, Nihal Candan’ın Sağlık Durumu Hakkında Konuştu

Anne, Nihal Candan'ın Sağlık Durumu Hakkında Konuştu

Umut Candan, kızının cezaevinde sağlık sorunları yaşadığını ve yaralandığını belirtti. Nihal Candan’ın cezaevindeki durumu, futbol dünyasını dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalmaya başladıktan sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladığını da ekledi. Anoreksiya hastalığı nedeniyle yemek yemeyi reddeden Candan, açlık grevine başlamış ve kilo kaybı yaşamıştı.

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Tahliye Edildi

Nihal Candan, kasım ayında dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Ancak sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde tedavi göremeyeceği raporu sonrasında tahliye edildi.

Nihal Candan Sağlık Sorunları Nedeniyle Tahliye Edildi

  • Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan – 3.Sayfa
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.