DOLAR 32,4809
EURO 34,7450
ALTIN 2.440,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Nicole Kidman’dan yıllar sonra Tom Cruise itirafı

07.10.2020
A+
A-

Kidman ile Cruise evliyken birlikte Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) filminde rol almıştı.

Nicole Kidman, New York Times’a verdiği röportajda filmde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynadıkları projeyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

53 yaşındaki Avustralyalı oyuncuya, psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, “Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?” diye soruldu.

“MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VAR”

Nicole Kidman da, o dönemdeki evliliğinin arkasında durarak “Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor, ama ben kesinlikle öyle görmedim” dedi ve “Mutlu bir evliliğimiz vardı” ifadelerini kullandı.

Kidman, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3’te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.