DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Nicole Kidman yıllar sonra itiraf etti: Oyuncu olmak için çok uzun olduğumu söylediler

Hollywood’un usta oyuncularından Nicole Kidman, kariyerinin ilk yıllarından bu yana başarılı bir oyuncu olamayacak kadar uzun boylu olduğu ile ilgili söylemlere maruz kaldığını açıkladı.

17.01.2024
A+
A-

Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, kariyerinin ilk yıllarında boyu konusunda yalan söylediğini yıllar sonra açıkladı.

BOYU KONUSUNDA YALAN SÖYLEMİŞ

Radio Times’a konuşan 1.78 boyundaki Kidman, Hollywood’da kadın oyuncu olmak için fazla uzun olduğu düşüncesiyle deneme çekimlerinde boyunun daha kısa olduğunu söylediğini anlattı.

Çocukken bir müzikale boyu nedeniyle seçilmediğini belirten Kidman, “Bana çok uzun olduğumu ve kariyerim olamayacağını söylediler” dedi.

“ÇÖP GİBİ OLARAK ADLANDIRILDIM”

Kendisiyle uzun boyu konusunda dalga geçildiğini anlatan Kidman, “Alay edildim ve ‘çöp gibi’ olarak adlandırıldım’ dedi. ‘İnsanlar ‘Orada hava nasıl?’ diye soruyor. Şimdi, ‘Düşündüğümden çok daha uzunsun’ diyen ya da topuklarımın ne kadar yüksek olması gerektiğiyle boğuşan erkeklerle karşılaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu konuyla ilgili hala rahatsız hissettiğini ifade eden 56 yaşındaki Nicole Kidman, “Oyunculuk yaparken bu beni rahatsız ediyor, daha kısa olmak istiyorum. Ama bazen bunu takdir ettiğim ve işimde kullanabileceğim zamanlar oluyor” dedi.

OSCAR ALDIĞI GECE HİÇ MUTLU DEĞİLMİŞ

Öte yandan 2003 yılında Saatler filmindeki Virginia Woolf rolüyle ilk Oscar’ını kazanan Nicole Kidman, Oscar kazandığı geceyi anlatmıştı.

O dönem Tom Cruise ile evliliği biten ünlü oyuncu, “Özel hayatımda bazı zorluklarla mücadele ediyordum ama profesyonel yaşamım da çok iyi gidiyordu” ifadelerini kullanmıştı.

“HAYATIMIN AŞKINI BULMALIYDIM”

Vanity Fair partisinin ardından odasına gittiğini anlatan Kidman, “Otel odamda ailemle yere oturup patates kızartması ve hamburger yerdim ve uyumaya gittim. O zaman fark ettim. Hayatımın aşkını bulmalıydım. Hayatımda aşka ihtiyacım vardı” dedi.

Yatağa yalnız gittiğini belirten Kidman “Gece yarısı olmadan yataktaydım. Eğer bir daha Oscar kazanırsam, 24 saat boyunca dışarıda olacağım” şeklinde konuştu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.