DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Nicole Kidman ilk Oscar’ını kazandığı gece hiç mutlu değilmiş: Yatağa yalnız gittim

Hollywood’un usta oyuncularından Nicole Kidman, 2003 yılında Oscar kazandığı geceyle ilgili itirafta bulundu.

11.01.2024
A+
A-

Ünlü oyuncu Nicole Kidman, 2003 yılında Saatler filmindeki Virginia Woolf rolüyle ilk Oscar’ını kazandı. Oyuncu, kariyeriyle ilgili büyük bir başarı elde etse de o dönem özel hayatında kötü bir dönemden geçtiğini itiraf etti.

Avustralyalı oyuncu, “Özel hayatımda bazı zorluklarla mücadele ediyordum ama profesyonel yaşamım da çok iyi gidiyordu” dedi. Kidman ile Tom Cruise‘un 11 yıllık evliliği o dönemlerde sona ermişti.

“HAYATIMIN AŞKINI BULMALIYDIM”

“Ben zaten parti kızı değilim” diyen Kidman, o gece Vanity Fair partisine katılmak istemediğini ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Kidman “Keşke bunlardan daha fazla keyif alabilseydim” dedi.

Partinin ardından otel odasına yalnız giden Kidman, “Otel odamda ailemle yere oturup patates kızartması ve hamburger yerdim ve uyumaya gittim. O zaman fark ettim. Hayatımın aşkını bulmalıydım. Hayatımda aşka ihtiyacım vardı” ifadelerini kullandı.

Yatağa yalnız gittiğini belirten Kidman “Gece yarısı olmadan yataktaydım. Eğer bir daha Oscar kazanırsam, 24 saat boyunca dışarıda olacağım” dedi.

Oyuncu, yaklaşık iki yıl sonra şarkıcı Keith Urban ile görüşmeye başladı ve çift 2006’da evlendi.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.