DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

New York’ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı

ABD’nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması dünyanın gündemine oturdu.Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki kanlı yataklar ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük …

10.01.2024
A+
A-

ABD’nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması dünyanın gündemine oturdu.Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki kanlı yataklar ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ortaya atılan iddialar ise vahim. Bazıları sinagogu genişletmek için bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

SİNAGOGUN ALTINDA GİZLİ TÜNELLER TESPİT EDİLDİ

New York’ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway’de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı “Chabad-Lubavitch World Headquarters” adlı sinagog, polis baskınına uğradı.

Baskında, sinagogun altında kazılmış gizli tüneller tespit edildi. Bu sırada, aralarında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu, polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan kişiler gözaltına alındı.

KORKUNÇ İDDİALAR VAR

Sosyal medya hesaplarında, tünellerin pandemi döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığı gibi iddialar yer alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

Öte yandan Amerikan medyasına yansıyan bazı haberlerde, 6 ay öncesine kadar tünellerin kazılmasıyla ilgili çalışmaların olduğu öne sürüldü.

KANLI YATAK VE BEBEK ARABASI GÖRÜNTÜLERİ İNFİAL YARATTI

Sosyal medya hesaplarına yansıyan görüntülerde ise kazı yapılan bazı bölümlerde kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama bölümleri dikkati çekti.

Öte yandan kanlı yatakların taşındığı görüntüler ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.