DOLAR 32,3901
EURO 34,7461
ALTIN 2.406,40
BIST 10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Nevşehir Belediyesinin kursuna katılan 31 genç sınavları başarıyla geçti

18.09.2023
A+
A-

Nevşehir Belediyesi açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları ile gençlerin üniversite hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmaya devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin bu yıl açtığı ücretsiz kurslara katılan 31 genç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ve Askeriyede Subaylık Yükselme Sınavlarını başarıyla geçti.

Son dönemde hayata geçirdiği gençlik projeleri ile adından söz ettiren ve her alanda gençlere önemli destekler veren Nevşehir Belediyesi’nin, BESYO, PMYO, Milli Savunma Üniversitesi ve Askeriyede Subaylık Yükselme Sınavlarına hazırlanan gençler için açtığı ücretsiz hazırlık kursları bu yıl da büyük ilgi gördü. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen kurslara 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi öncesinde 72 genç katıldı. Nevşehir Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü 3 Nolu Çim Saha ile 2000 Evler Mahallesi TOKİ Spor Salonu’nda yapılan kurslarda gençler için girmek istediği okulun fiziki yeterlilik parkurları oluşturuldu. 2 aylık kurs sonunda bu gençlerden 13’ü PMYO, 11’i BESYO, 4’ü MSÜ 3’ü de Askeriyede Subaylık Yükselme Sınavlarını başarıyla geçti. 2021 ve 2022 yıllarında Nevşehir Belediyesi tarafından açılan Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarına devam eden ve sınava giren 177 öğrenciden 109’u fiziki yeterlilik sınavlarında başarı göstermişti.

Nevşehir Belediyesi tarafından açılan ücretsiz kurslar ile sınavlara hazırlanan gençler, desteklerinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.