DOLAR 32,4583
EURO 34,7647
ALTIN 2.412,88
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Netflix, tüm zamanların en yüksek seviyesinde!

25.03.2020
A+
A-

Netflix hisseleri Pazartesi günü yüzde 8.4 arttı. Yenilenen yükseliş, AT&T‘nin Pazartesi günkü bir güncellemesinde yeni tip Corona virüsü, Covid-19‘un ABD Netflix veri trafiğinin geçtiğimiz hafta sonu rekor seviyelere ulaştığını söylemesiyle ortaya çıktı. LightShed Partners, filmlerin vizyon tarihinin ertelenmesi ve içerik sayısını azaltan TV kanalları sebebiyle Netflix kullanımına orantısız bir şekilde fayda sağladığını ifade ediyor. Netflix, önümüzdeki birkaç ay için yayınlacak yeterli orijinal içeriğe sahip. Ancak, Corona virüsünün yılın ilerleyen zamanlarına kadar devam etmesi durumunda yeni içerik sağlamak daha zor olabilir. Buna dünya çapında pek çok prodüksiyonun durması da dahil.

Netflix üzerinden abonelik aldatmacası!

Bir Netflix sözcüsü, şirketin Corona virüsü pandemisi kapsamında ücretsiz abonelik teklifi gibi bir promosyonunun olmadığını söyledi. Netflix dolandırıcılığı nasıl yayıldı?

Netflix: Herkesin yapabileceği en iyi şey evde kalmak

Wall Street analistleri ise Netflix’i Corona virüsü krizinden faydalanan bir şirket olarak tanımladı. Netflix baş içerik sorumlusu Ted Sarandos konuyla ilgili olarak “Herkesin yapabileceği en önemli şey evde kalmak. Biz de bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Netflix veri trafiği, Corona virüsten olumlu yönde etkilendi

Son zamanlarda, teknoloji devi liderliği ele geçirdi ve internet bant genişliğini korumak için Avrupa’da akış kalitesini düşüren ilk büyük platform oldu. Perşembe günü Netflix, Avrupa’da önümüzdeki 30 gün boyunca video bit oranlarını geçici olarak azaltacağını ve şirketin bölgedeki ağlardaki trafiğini yaklaşık yüzde 25 oranında azaltacağını tahmin ettiğini söyledi. Avrupalı ​​müşterilerin görmeyi bekleyebilecekleri video kalitesi düzeyi hakkında ayrıntı vermedi ise net bir cevap vermedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.