DOLAR 32,5993
EURO 34,8293
ALTIN 2.495,94
BIST 9.463,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Netflix rakibi Disney Plus hacklendi Netflix’in başını çektiği pazarın yeni ve iddialı oyuncusu Disney+ daha ilk haftan büyük bir abone sayısına…

17.11.2019
A+
A-

Disney+ bildiğiniz gibi 12 Kasım günü ABD‘de yayına başladı. Hem eski Star Wars içerikleri, Disney ürünleri hem de The Mandalorian ile birlikte içerik platformu daha dört günde büyük bir ilgi topladı.

Twitter üzerinden kullanıcıların hesaplarının çalındığına dair uyarılar ise gözleri Reddit gibi sitelere çevirdi. Gelen bilgilere bakılırsa Reddit üzerinden çalınan hesaplar satılıyor.

Netflix rakibi, ilk gün abone sayısı ile ses getirdi

Netflix rakibi, yayın hayatına başladı. Disney Plus abone sayısı ilk gün performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Yeni platform iddiasını bir kez daha ortaya koydu…

Aylık olarak 7 dolarlık bir ücreti bulunan Disney+ üyeliği, Reddit vb forumlarda 3-11 dolar aralığında alıcı bulmaya başladı. Tahminler bu hesapları ele geçiren korsanların Disney+ içeriklerini kopyalamaya hazırlandığı şeklinde.

İlk günlerden büyük bir krizle karşı karşıya kalan Disney ise suskunluğunu koruyor. Netflix rakibi olarak karşımıza çıkan Disney+ ilk haftasında güvenlik açısından sınıfta kalmışa benziyor.

Uzmanlar ise Disney‘in sessiz bir şekilde bu güvenlik açığını kapatmaya çalıştığını düşünüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Disney Plus hacklendi ise Disney neden bir açıklama yapmıyor? Platform gerçekten de Netflix rakibi olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.