DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Netflix, David Beckham’ın Belgeseli İçin 16 Milyon Sterline Anlaştı

30.10.2020
A+
A-

En büyük yayın platformlarından birisi olan Netflix, kullanıcılarına neredeyse her türden yapım sunuyor. Platform, bu yapımlar arasında futbol belgesellerine de yer veriyor. Bugüne kadar sevilen birkaç futbol belgeseline yer veren platform, bu belgeseller arasına bir yenisi daha eklemek üzere kollarını sıvadı.

İngiliz basınında yer alan iddialara göre Netflix, futbolun yaşayan efsanelerinden birisi olan David Beckham’ın yaşamına odaklanacak bir belgesel çekecek. Şirket, iddialara göre David Beckham ve ailesiyle 16 milyon sterlinlik (yaklaşık 172 bin TL) bir anlaşma dahi yaptı.

Beckham ailesi de belgeselde boy gösterecek:

david beckham

Futbol efsanesi David Beckham’a odaklanacak belgesel, futbolcunun Manchester United’da forma giydiği günlerden uluslararası bir yıldıza dönüşmesine, satın aldığı Miami CF kulübünden özel yaşamına kadar pek çok detaya yer verecek. Bununla birlikte belgeselde Beckham ailesi de yer alacak.

Beckham ailesine yakın bir kaynak, belgeselde David ve Victoria çiftinin ilişkilerinin ilk dönemlerinin de ekrana gelebileceğini söyledi. Kaynak, David’in ailesindeki herkesin bir arşivci olduğunu söyleyerek David’in kariyerinin başından beri kayıt alındığını, tüm yerel gazete haberlerinin, okul kayıtlarının ve takım fotoğraflarının biriktirildiğini belirtti.

david beckham

Bununla birlikte aynı kaynak, David Beckham’ın eski takım arkadaşları Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs ve Gary Neville gibi isimlerin de projede yer alabileceğini belirtti. Kaynak, 16 milyon sterlin değeri olan belgeselin şu anda çekimine başlandığını ‘Bir kamera ekibi şu anda David’in hayatını görüntülüyor. Onu gittiği her yerde takip ederek dünya çapında imza attığı işleri gösterecekler.’ ifadesiyle aktardı.

David Beckham ve Beckham ailesini konu alacak belgeselde Beckham’ın kurduğu yapım şirketi Studio 99’un da bulunacağı belirtildi. Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan ve PSG gibi dev takımlarda forma giyen Beckham, 2013 yılında futbol kariyerini sonlandırmıştı. Beckham’ın hikâyesinin anlatılacağı belgeselin 2022 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.