DOLAR 32,2086
EURO 35,0419
ALTIN 2.491,47
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Neşe Erberk’in kızı Selin Gurdikyan mezun oldu

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk’in kızı Selin Gurdikyan mezuniyet fotoğraflarını paylaştı.

14.12.2023
A+
A-

1983’te Türkiye Güzeli, 1984’te Avrupa Güzeli seçilen Neşe Erberk’in üçüz kızlarından Selin Gurdikyan, Polonya’da düzenlenen Miss Supranational yarışmasında Türkiye’yi temsil etmişti.

Yarışma için üç hafta Polonya’da kampta olan 22 yaşındaki Gurdikyan, final gecesinde Erol Albayrak, Arzu Kaprol, Cihan Nacar ve Fırat Neziroğlu imzalı kıyafetlerle podyumda yürüdü. Ancak genç model, jüri tarafından ilk 24’e seçilmedi.

Miss Turkey 2022 güzellik yarışmasında, Türkiye’nin birinci güzeli tacını takan isim Nursena Say olurken, üçüncü olarak Miss Supranational seçilen Selin Erberk Gurdikyan adından söz ettirmişti.

ÜÇÜZ KARDEŞLER

1,78 metre boyunda olan Gurdikyan, Florida Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi. 1983 Türkiye Güzeli ve aynı zamanda Miss Europe 1984 birincisi de olan Neşe Erberk’in Ayk Gurdikyan ile evliliğinden dünyaya geldi. Üçüz olarak doğan Selin Erberk Gurdikyan’ın kardeşlerinin adları Alin ve Lara.

MEZUN OLDU

Florida Üniversitesi’nden mezun olan Gurdikyan diplomasıyla poz verdi.

Gurdikyan paylaşımına “Bir bölümün sonu ve yeni bir kitabın başlangıcı… 3,5 yılın bu kadar çabuk geçeceğini düşünmemiştim. Zaman zaman bu süreçte kaybolduğumda bile her saniyesini sevdim. Eğer siz de benim gibiyseniz ve bazen acele etmek istiyorsanız kendinize hayatın bir kısa mesafe koşusu değil, bir maraton olduğunu hatırlatın. Acele etmeyin. En rastgele anlarda aklınıza gelecek küçük şeylerin tadını çıkarın. Konfor alanınızın veya uzmanlığınızın dışında görünebilecek yeni şeyleri denemekten korkmayın. Çevrenizi keşfedin ve kendinizi keşfedin. Bu senin hayatın ve harika şeyler yapacaksın…” notunu düştü.

İşte Gurdikyan’ın mezuniyet paylaşımları…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.