DOLAR 32,4088
EURO 34,8498
ALTIN 2.448,61
BIST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Neden Kilo Veremiyoruz?

13.06.2020
A+
A-

Gerçekte perhiz yapmaya başladığımızda bir kusur yapıyoruz. Dürüst bildiğimiz yanlışlar yüzünden kilo veremiyoruz. Kilo tahsis etmek bir yandan dursun tam aksine kilo alıyoruz.

KİLO SAPTAMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

Yapılan en çok hatalardan biri sevdiğimiz yiyeceklerden vazgeçmemektir. Çikolata, tatlı, hamur işi gibi besinler herkes göre sevilen yüksek kalorili besinlerdir. Bu besinlerin sık sık tüketilmesi kilo vermeyi zorlaştırır. Ama tüketilen bu besinlerin bir anda kesilmemesi gerekir. Çünkü kilo vermeyi zorlama ayla getirebilirler. Bunun yerine bu besinleri en ince ayrıntısına kadar bırakmak yerine dinç alternatiflerini hazırlayıp tüketebilirsiniz.

Zayıflamak için öğün sayılarınızı azaltmalısınız. Cisim, hayati faaliyetleri yerine getirebilmek için enerjiye gereksinim duymaktadır. Karoser bu enerjiyi sağlayacak besinlerin düzenli tüketilmemesi enerji sağlamak için diğer besinleri depolamaya başlar. Ögünlerinizi düzenli ve vaktinde yemeniz kilo vermenize muavin olacaktır. Besinleri ölçülü tüketmenizde oldukça önemlidir.

İLİşKİLİ HABERLER Buse Terim Nasıl Kilo Verdiğini Anlattı

Buse Terim Nasıl Kilo Verdiğini Anlattı

Kilo Vermek İstiyorsanız Bu Besinlerden Uzak Durun

Kilo Vermek İstiyorsanız Bu Besinlerden Uzaktan Durun

Hem Pratik Hem Sağlıklı 5 Farklı Kahvaltı

Hem Pratik Keza Sağlıklı 5 Farklı Kahvaltı

Hangi Besinler B12 Vitamini Yönünden Zengindir?

Hangi Besinler B12 Vitamini Yönünden Zengindir?

İLİşKİLİ GALERİLER Moralinizi Yükseltecek Beslenme Önerileri

Moralinizi Yükseltecek Beslenme Önerileri

Çok Çikolata Yemenin Zararları

Fazla Çikolata Yemenin Zararları

Diyet Sonrası Kilonuzu Korumak İçin 6 Püf Nokta

Perhiz Sonrası Kilonuzu Korumak İçin 6 Püf Nokta

Etkili Kilo Verme Yöntemleri

Etkili Kilo Verme Yöntemleri

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.