DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Necla Nazır’a hilekarn şoku!

16.06.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Istek Yaman’ın haberine göre Nazır, İstanbul Emirgan’da bulunan dairesini satışa çıkardı. Nazır 3 milyon dolar istediği dairesi üzerinden bilgilerini kullanarak sahte kontrat hazırlayan ve bu şekilde kendisini dolandırmaya çalışan Şahin T. isimli bir şüphelinin olduğunu ileri sürerek savcılığa başvurdu.

Necla Nazır, şüphelinin kendi adına sahte anlaşma hazırlayarak daireyi 4 milyon liraya satıyormuş gibi göstermeye çalıştığı ileri sürdü. Şikayetçi olan ünlü ismin suç duyurusu peşinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca olayla ilgili soruşturma açıldı.

Başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Necla Nazır skandal olayı şu şekilde anlattı: “Emirgan’daki ikametimi 3 milyon dolar karşılığında satışa çıkardım. Oysa herhangi bir siteye duyuru vermedim. Sadece aile dostum emlakçı Aziz Doğan’a söyledim. 5 yıldır ikametimi satma düşüncesindeyim. İkametime alıcı çıktı. Aziz Doğan beni aradı ve ikamete alıcı çıktığını, görmek istediklerini söyledi. sonradan adresime emlakçı ve 4-5 kişi geldi. Emlakçı ve birkaçı daireyi gezdiler. Alacak olan kişi ‘Tamam ben satın alıyorum’ dedi ve ayrıldılar.

Daha sonraki günlerde Aziz Doğan ile görüştüm. Kapora işleriyle ilgilenmesi için Aziz beye söyledim. Bu olaydan daha sonra akrabamız beni aradı ve 4 milyon liraya dairenin satılacağını, benim de satacak olan şahısta vekaletim, sözleşmem olduğunu söyledi. Ona da Emirgan’da yer alan emlakçı şahısların söylediğini söyledi. Ben de ‘Yok böylece bir şey, ben 3 milyon dolara pazartesi günü satıyorum, 4 milyon lira nereden çıktı, kimseyle de herhangi bir sözleşme, vekalet vermedim’ dedim ve telefonu kapattım.

Ardından Aziz Doğan’ı telefonla aradım ve akrabamın söylediklerini ona da söyledim. Doğan bana Şahin T. isimli emlakçı olduğunu düşündüğünü ve satın elde etmek için gelen kişinin emlakçısı olduğunu düşündüğü için ikametin bilgilerini ve benim bilgilerimi mesaj olarak Şahin T.’ye göndermiş. Bu bilgileri Şahin T. kendisi tapudan incelemek için ve ona kadar satın edinmek için istemiş. Müşteri olduklarını düşündüğümüz için Aziz Bey bilgileri mesaj olarak Şahin T.’ye göndermiş. Benan isimli emlakçı her tarafta geldi ve adıma düzenlenen ve aşağıda iki tanık ismi de bulunan Şahin T.’ye elden teslim edildiğini gösteren sahte bir evrak gösterdi.

Bu sözleşmenin aşağı benim ismim ‘Nejla Nazır’ olarak yazılı ve benim imzam olmadığı halde ben yapmışım gibi gösterilerek adıma sahte evrak düzenlenmiştir. Benan da bana ‘Apaçık böyle bir sahte belge var, sizin bilginiz var mı?’ diye sordu. Ben de ‘Ne evrakı benim bilgim değil, kimseye de kontrat yapmadım’ dedim.

Ortada bir dolandırıcılık konusu olduğunu anladım ve şikayetçi oldum. Kimseye rızam olmadan ve imzam olmadan satmak yetkisi vermedim. Böyle bir kontrat de yapmadım. Benim dairemin değeri 3 milyon dolardır. Bilgilerimi kullanarak hem beni ayrıca de ikameti alacak olan şahsı dolandırmaya çalışan Şahin T.’den ve işbirliği içerisinde olabilecek kişi veya şahıslardan şikayetçiyim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.