DOLAR 32,3416
EURO 35,1000
ALTIN 2.310,41
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

NBA All-Star’da smaç şampiyonu Derrick Jones oldu

16.02.2020
A+
A-

Bu yıl 69. kez düzenlenen NBA All-Star’ın ikinci gününde yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları gerçekleştirdi. ABD’nin Chicago şehrinde bulunan United Center’da yapılan yarışmalar nefes kesti.

Yetenek yarışmasında Bam Adebayo (Miami Heat), Patrick Beverley (Los Angeles Clippers), Spencer Dinwiddie (Brooklyn Nets), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Derrick Rose (Detroit Pistons), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Pascal Siakam (Toronto Raptors) ve Jayson Tatum (Boston Celtics) yarıştı. Kazanan Miami Heat’ten Bam Adebayo oldu.

3 sayı yarışması Hield kazandı

3 yarışmasında Joe Harris (Brooklyn Nets), Davis Bertans (Washington Wizards), Devonte Graham (Charlotte Hornets), Buddy Hield (Sacramento Kings), Zach LaVine (Chicago Bulls), Duncan Robinson (Miami Heat), Trae Young (Atlanta Hawks) ve Devin Booker (Phoenix Suns) karşılaştı. Yarışmasının finaline 2018 şampiyonu Devin Booker ile Buddy Hield kaldı. Hield, bir puan farkla Booker’ı geçerek yarışmayı kazandı.

Smaç şampiyonu Derrick Jones

Heyecanla beklenen smaç yarışmasında ise 2008 şampiyonu Dwight Howard (Los Angeles Lakers), Aaron Gordon (Orlando Magic), Derrick Jones (Miami Heat) ve Pat Connaughton (Milwaukee Bucks) yer aldı. Dikkat çekici yapılan smaçların ardından Aaron Gordon ve Derrick Jones finale yükseldi. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmanın finalinde iki oyuncunun da yaptığı smaçlar 50 puan alınca iki defa uzatmaya gitti. Son smaçta Jones 48 puan alarak, 47 puanlı Gordon’ın geçerek smaç şampiyonluğunu ilan etti.

Basketbolseverlerden Gordon tepkisi

Aaron Gordon’ın ikinci olması tribünlerdeki ve sosyal medyada basketbolseverlerin tepkisini çekti. Gordon 2016 yılında Zach LaVine ile finaldeki mücadelesinde de çok iyi smaçlar yapmasına karşı LaVine’e kaybetmişti. Gordon, yarışmaların ardından yaptığı açıklamada, şu ana dek iki kupasının olması gerektiğini belirterek, bir daha smaç yarışmasına katılmayacağını söyledi.

Oğuzhan Ort

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.