DOLAR 32,3640
EURO 35,0101
ALTIN 2.325,51
BIST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Nazire Dedeman son yolculuğuna uğurlandı

07.02.2019
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nden Emre Çevik’in haberine göre Dedeman bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Birkaç gün önce açık kalp ameliyatı geçiren kardeşi Murat Dedeman’ın sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı cenazede Dedeman ailesi taziyeleri kabul etti.

Nazire Dedeman için ilk olarak Tarabya Ferahevler Dedeman Camisi’nde öğlen namazında bir cenaze namazı kılınacağı ve sonrasında perşembe günü ikindi namazında defnedilmek için Ankara’ya uğurlanacağı açıklanmıştı.

Perşembe Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek olan Nazire Dedeman için ilk olarak bugün Tarabya Ferahevler Dedeman Camisi’nde öğlen namazında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Dedeman ailesinin yakınları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Aile adına taziye çadırında taziyeleri Nazire Dedeman’ın eşi Cem Çağatay ve Nazire Dedeman’ın kızları Özben ve Özlem Önal, yeğeni Murat Dedeman ve Banu Dedeman kabul etti.

İş dünyası ve cemiyet dünyasının önemli üyelerinden Ali Koç, Özcan Tahincioğlu, Ömer Karacan, Nevbahar Koç, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar’ın katıldığı cenaze namazında merhum Nazire Dedeman için dualar edilirken aile taziyeleri kabul etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.