DOLAR 32,3441
EURO 34,8731
ALTIN 2.377,97
BIST 10.209,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

NASA’da da kullanılmış kişisel spor salonu teknolojisi Temelde spor yapmaya süre bulamayanlar için geliştirilen portatif spor salonu OYO NOVA Gym elinizde…

21.05.2020
A+
A-

Corona virüsü salgını bize birçok şey öğretti. Bunlar arasında evde daha fazla vakit geçirmemizle bağlantılı şeyler de var. Evde geçirilen bu uzun vakitleri daha bereketli değerlendirmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Karantina sürecinde evdeyiz ve spor yapmak da ihmalkârlık edilen şeyler aralarında yer alıyor.

Bunu geçirmek için çoğu spor aleti ve çalışma teknolojisi görüyoruz. Bunlardan birisi olan OYO NOVA Gym, portatif spor salonu görevini üstleniyorken aynı zamanda, bireysel spor salonu olarak da adlandırılıyor.

şu anda Kickstarter üzerinden fonlamaya açılan proje 30 bin dolarlık bir hedef belirlemişti ama günün sonunda bu mahsul bütün anlamıyla 2 milyon 474 bin 755 dolarlık bir desteğe ulaştı ve bu destek sürekli artmaya devam ediyor.

Ürünün tanıtım sayfasında ise OYO Kişisel Spor Salonu için Kickstarter tarihinin 2. en yüksek finanse edilen fitness ürünü deniyor. Epeyce gösterişli bir ürün olan bu spor aletinin en büyük avantajı muhakkak küçük boyutlu olması. Katlanabilir yapıda olan bu makine istediğiniz zaman çantanıza koyup istediğiniz yerde çantanızdan çıkartıp spor yapabileceğiniz bir spor aleti.

Bambaşka zor seçenekleri ile ayarlanabilir şekilde gelen OYO NOVA Gym, hem yüksek ağırlıkta çalışanlara ayrıca de yalnızca fit kalmak için spor yapan kişilere sesleniyor. Ürünün teknolojisini birincil kullananlardan biri de NASA oluyor. OYO Fitness’in kurucusu Paul Francis , patentli SpiraFlex teknolojisini kullanan NASA için birincil dayanıklı alıştırma cihazı NASA iRED‘i buluş etmişti.

Buna alt olarak SpiraFlex teknolojisi ile donatılan bu ürünün 10 yıl her tarafında NASA’daki 50’den pozitif çalışan deneyimlediği ve kas oluşumunda ve daha fit bir görünüş açısından olumlu sonuç aldığı bildiriliyor.

Başarılı bir netice aldığı söylenen bu spor aletinin, yük ya da momentum olmadan serbest önem gibi pürüzsüz ve doğrusal hisseden SpiraFlex direncini kullandığı aktarılıyor.  

Ürünü çözümlemek isteyenler için buraya bir bağlantı bırakıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.