DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Nagihan ve Sahra kavga etti! Acun Ilıcalı sinirden deliye döndü

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında Nagihan ile Sahra arasında kavga çıktı. Sahra’nın özel hayatıyla ilgili kendine bir şey söylemesine sinirlenen Nagihan, yarışmacının …

28.01.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında Nagihan ile Sahra arasında kavga çıktı. Sahra’nın özel hayatıyla ilgili kendine bir şey söylemesine sinirlenen Nagihan, yarışmacının üzerine yürüdü. Kavganın ardından düzenlenen konseyde ise Acun Ilıcalı ile Nagihan arasında gerginlik çıktı. Acun Ilıcalı’nın sözlerine karşılık veren Nagihan resti çekerek “Gerekirse giderim” dedi.

“BENİM KIRMIZI ÇİZGİMDİ, YAPMAM GEREKENİ YAPTIM”

Konseyde Acun Ilıcalı’ya yaşananları anlatan Nagihan Karadere şunları söyledi: “Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda olanların hiçbirini bilmiyorsunuz. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya taşımadık. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ta ki ben en son erkeklerin dokunulmazlık oyununda, bana bir yakıştırmada bulundu. Ertesi gün gittim ve sordum. Söylediğini duydum. O kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyoruz? Benim kırmızı çizgimdi, ben buraya yarışmaya geldim. Ama bu arkadaş hiç ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor. Ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar? Böyle olursa da Nagihan normal olamaz zaten.”

“O KIZ BU DİLDEN ANLAYACAKTI, BAŞKA TÜRLÜ SUSTURAMAZDIM”

“Diskalifiye etmek için her yolu deniyorlar. Ben durup dururken patlamadım. Ve her şeye de razıyım. Ben de kendimi kaybettim, ben de suçluyum. Ama ben durup dururken bu suçu işlemedim. Sahra kendini gösterebilmek için insanlara bulaşıyor. Siz bilmiyorsunuz, bilmediğiniz için de beni suçlu görüyorsunuz. Ben durup dururken patlamadım. O kız bu dilden anlayacaktı onu başka türlü susturamayacaktım. Konu farklı yerlere gitmeden ben de yılanın başını ezmek zorunda kaldım. Her şeye de razıyım. İsterseniz beni eleyin isterseniz de ceza verin. Ben kimseye durduk yere bulaşmıyorum. Bıktım ya… Hedef tahtası benim. Kendimi kaybettim, dibine kadar da suçluyum.”

ACUN ILICALI: ÇİRİN TAVIRLARINI MEŞRULAŞTIRAMAZSIN

Sahra Işık ada konseyine katılmazken Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere’ye 2 ödül oyununda men cezası verdi.

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.