DOLAR 32,4746
EURO 34,7479
ALTIN 2.489,59
BIST 9.510,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Nadide Sultan’ın klibini yönetmen eşi çekti

23.01.2023
A+
A-

Güzel şarkıcının 5.5 yıl aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni şarkısının video klibi Kilyos sahilinde yer alan Mehtap restoranda çekildi.

Söz müziği Tan Taşçı, aranjesi Baran Etik, süpervizörlüğünü Alpay Aydın’ın üstlendiği “Ona söyle” isimli cover çalışmada;sevilen şarkıcının kendine has yorumu dikkat çekti. 

Aynı zamanda eşi olan ünlü yönetmen Hakan Yonat tarafından çekimleri gerçekleştirilen klipte, sanatçıya orkestra arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik etti.

Nadide Sultan'ın klibini yönetmen eşi çekti

Yönetmen eşten Nadide Sultan’a uyarı

Renkli görüntülerin de yer aldığı sette, yönetmen eşi Hakan Yonat, farklı açılardan yapılan çekimler sırasında kurgu gereği özellikle objektife bakılmaması hususunda Nadide Sultan’ı esprili bir dille uyararak yönlendirdiği de gözlerden kaçmadı.

Tan Taşçı imzalı “Ona söyle” isimli şarkının klip çekimlerinde kostüm ve aksesuar da değiştiren Nadide Sultan, basın mensuplarına duygularını da dile getirdi. Sultan ” Harika bir  şarkıya yakışacak çok doğal bir klip geliyor. Klibi eşim çekince kendimi daha bir iyi hissediyorum.” derken; eşi Hakan Yonat’a sorulan “Sanatçı eşinize klip çekmenin zorluğu var mı?” sorusuna ise “Kesinlikle kolay. Çünkü ben eşime de işime de aşkla bakıyorum” yanıtını verdi.

Nadide Sultan'ın klibini yönetmen eşi çekti - Resim : 2

Nadide Sultan’ın yeni şarkısı “Ona Söyle” eşi Hakan Yonat’la ortak yeni kurdukları ve oğlunun ismini verdikleri Müzikaan isimli şirketten çıkacak.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.