DOLAR 32,3806
EURO 34,7650
ALTIN 2.394,20
BIST 10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Mustafa Topaloğlu ve Hande Dönmez birlikte şarkı söyledi İhlas Haber Ajansı

22.07.2023
A+
A-

Başarılı şarkıcı Hande Dönmez, önceki akşam Bodrum’daki Azka Otel’de sahne aldı.

Sevenlerini arabesk müziklerle karşılayan Dönmez, rapertuvarındaki hareketli şarkılarla da geceye renk kattı. Geçtiğimiz günlerde kadınlar voleybolunda Milletler Ligi Şampiyonu olan ’Filenin Sultanları’na “Erik Dalı” şarkısını armağan eden başarılı şarkıcı, “Biliyorsunuz ki Filenin Sultanları kızlarımız şampiyon oldu. Türk kadınının gücünü tüm dünyaya gösterdi. Biz de buradan hep birlikte söyleyerek bu şarkıyı onlara armağan edelim” dedi.

“Uzaylı” sahnede

Bodrum’da tatiline devam eden “Uzaylı” lakabıyla bilinen Mustafa Topaloğlu da Hande Dönmez’in daveti üzerine sahneye çıktı. Birlikte “Oy Oy Emine” şarkısını söyleyerek düet yapan Hande Dönmez ile Mustafa Topaloğlu, muhteşem performanslarıyla alkış aldı.

Öte yandan, sahneden indikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Topaloğlu, “Bodrum tatilimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Bu akşam da yakın dostum Hande Dönmez’i dinlemeye geldim. Sağ olsun o da beni sahneye davet etti” dedi.

Muhabirlerin, “Sizi denizde hiç görüntüleyemiyoruz. Bunun özel bir sebebi var mı” sorusuna Topaloğlu, “Su üstünde yüzmüyoruz, gökyüzünde uçuyoruz” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Dönmez, sevenlerinin alkışları eşliğinde sahne performansını noktaladı.

Mustafa Topaloğlu ve Hande Dönmez birlikte şarkı söyledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.