DOLAR 32,4979
EURO 34,9774
ALTIN 2.431,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Mustafa Sandal: “Oğullarıma başka kadından kardeş istemiyorum”

08.07.2019
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Tuba Kalçık’a özel hayatıyla ilgili samimi bir röportaj veren Mustafa Sandal’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

EMİNA İLE ARAMIZDAKİ AŞK BİTMİŞTİ

Jahovic’le boşanmamak için mücadele ettiniz mi?

Akışa bırakmıştım. Aramızdaki aşk bitmişti. İki yol vardı, ya hayatımıza dost olarak devam edecektik, ya da aynı evlilik içinde ayrı hayatlar yaşayacaktık ki bu bize yakışmazdı.

Ayrılmaya karar verdik. Çok iyi arkadaşız şimdi. Sağlıklı olan bu. Nedir ayrılık sonrası nefret hali, nedir bu ego? Üç ay önce ölüp bittiğin insandan ayrılınca ölesiye öfke duymak da neyin nesi? Zamanını harcadığın bir insanı böyle öfkeyle hayatından çıkarmak çok yanlış ve sağlıklı bir ruh hali değil. Egolarından dolayı böyle yapıyorlar. Biz de Emina ile tartışıyorduk ama hiçbir zaman çocuklarımızın yanında sesimizi bile yükseltmedik.

Çocuklarımızı düşünerek dostça ayrıldık. Benim için önemli olan çocuklarım ve onların mutluluğu.

YAMAN VE YAVUZ’A BAŞKA BİR KADINDAN KARDEŞ İSTEMİYORUM

 Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Büyük konuşmak istemem ama benim aklımda ve kalbimde asla böyle bir plan yok. Evliliği deneyimledim ve ben artık evlilik defterini kapattım. Yaman ve Yavuz’a başka bir kadından kardeş gelmesini istemiyorum. Ben artık aşk da aramıyorum. Aşk yerine sevgi arıyorum. Dostluk, paylaşım ve temelinde sevginin, saygının olduğu bir ilişki arıyorum artık. 

TUBA KALÇIK’IN SABAH GAZETESİ’NDE YAYINLANAN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.