DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Mustafa Denizli: ‘Şu an sendelemiş durumdayız ama düşmedik’

12.02.2019
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olan Kasımpaşa, Eryaman Stadı’nda oynanan maçta 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Denizli, takımının oynadığı futboldan memnun olmadığını ifade etti. Denizli, “Ligin ilk yarısına çok iyi başladık ve sonuç olarak olmasa da oyun olarak en iyilerdendik. Ligin ikinci yarısındaki maçlarda aynı performansı gösteremedik. Şu an sendelemiş durumdayız ama düşmedik. İki kulvarda da mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu akşam için söylenecek fazla bir şey yok. Oyundan koptuk ve dönüşü olmadı. Kaybettiğimiz maçın eleştirisini burada yapmak mümkün ve doğru değil. Bugün bir organizasyon sonucu bir gol yemedik. İkinci yarıdaki ilk golü de hep birlikte izledik. Bu maç için yalnız bir kırılma noktasından bahsedemeyiz. MKE Ankaragücü’nün puana ihtiyacı vardı. Rakip takım iyi bir mücadele ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü taraftarının öneminden de bahseden Denizli, “MKE Ankaragücü, taraftarını ciddi bir avantaj olarak kullandı. Bu atmosferde ligdeki her takımda başa baş mücadele eder ve düşme potasından da çıkar” şeklinde konuştu.

Cem Geçim
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.