DOLAR 32,5575
EURO 34,9339
ALTIN 2.440,45
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Murat Tacir’e 80 milyonluk boşanma davası

09.11.2019
A+
A-

Aldatıldığını iddia eden Sevim Aslı Tacir, iki kez barıştığı eşinin yine ihanet ettiğini öne sürdü. Kocasının son olarak kendisinin de tanığını bir kadınla aşk yaşadığını belirten Tacir, dava dilekçesinde “Murat Tacir’le tartıştık, evi terk etti. Ipad’ini kontrol edince 9 yıldır çok sayıda yerli ve yabancı kadınlarla çeşitli yerlerde çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Kadınlık gururum kırıldı” ifadesini kullandı.

30 BİN LİRA NAFAKA ALACAK

Şirket hisseleriyle gayrimenkullere tedbir konulmasını talep eden Sevim Aslı Tacir, 80 milyon lira tazminat, kendisi ve çocuğu için de aylık 100 bin lira tedbir nafakası istedi. Suçlamayı reddeden Murat Tacir’in avukatı davanın reddini talep etti. Mahkeme ara kararında, davacı kadın için aylık 30 bin lira, çocuğu için de 7 bin 500 lira tedbir nafakası verdi. (Neslihan Keskin/Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.