DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Murat Şimşek: “İyi niyetim kazandı”

21.04.2020
A+
A-

Yakışıklı oyuncu Murat Şimşek, Hello Dergisi’ne verdiği röportajda ayrıca kariyerini keza de eşi İmane ile olan aşkını anlattı.

Uzun süren bir aranın peşinde “Ramo” diziyle her yerde izleyicinin beğenisini şampiyon Murat Yıldırım, kariyerinin ilk günlerinden bu yandan uzanan hikayesini anlattı.

Bütün dönüm noktalarımı İstanbul’da yaşadım

Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldiği zamanlarda bile, gerçekte ayrı bir mesleği olacağını hissettiğini söyleyen Şimşek, “İstanbul’a sırası gelmişken de sahiden mühendislik için gitmediğimi,  hayatımda öbür şeylerin olacağını hep hissettim. Tüm dönüm noktalarımı İstanbul’da yaşadım” dedi.

Uzun bir aranın ardındaki Ramo dizisinde rol alan Murat Yıldırım, “Sevmediğim hiçbir senaryoda yer almadım, Ramo’ya da fazla severek başladım.” dedi.

İyi niyetim kazandı

Hayattaki en büyük sınavının iyi niyeti olduğunu açıklayan Şimşek, “Tüm hoş şeyler de, fena şeyler de iyi niyetimi yönetmemle ilintili oldu. Yönetemediğim fazla zaman oldu ve hayatımın en büyük acılarını o zamanlarda yaşadım. Buna izin veren ben oldum, daima savaştım ama her zaman iyi niyetim kazandı.” yorumunda bulundu.

En büyük hediye Imane

İyi niyetinin bir armağanı olarak eşi İmane’yle tanıştığını da söyleyen Yıldırım, “Şimdi hayatımın en mutlu günlerini geçiriyorum. İyi niyetimin en büyük armağanı olarak verildi bana. Kendime yaptığım en büyüm iyilik İmane’ı sevmek. İmane ise kaderin bana yaptığı en büyük iyilik. Bütün iyi niyetlerimden kaybettiklerimin kazancı…” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.